reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Strzyga:p za dobrze Twojemu synkowi:p ale wcale się mu nie dziwię..jak patrzę na ten nasz świat to też chętnie bym się schowała do bezpiecznego mamusinowego brzucha!!:)

Ja dzisiaj miałam kopytka, ale się "nawpierniczałam", coś mam smaka ostatnio na ziemniaki.

Nie bardzo rozumiem dlaczego bierzecie nospę. Skurcze po 36 tygodniu ciąży są czymś naturalnym. Mi lekarz zakazał już brania nospy i magnezu. Jak ma się skurcze to najlepiej wziąć ciepły prysznic, jeśli są przepowiadające, miną, jeśli to skurcze porodowe to nie przejdą, zaczną się rozkręcać i będą regularne.

Albo nie trzymam moczu i nie czuje tego albo właśnie odeszły mi wody ;) Więc susze kudły, wrzuce coś w brzusio i jadę zobaczyć, która opcja jest prawdopodobna ;) Bo skurczy żadnych nie mam ;) Może uwinę się przed Gabi ;>>>;-)

Megi:) też się nad tym samym się zastanawiałam:):)

Oceanica:D gratulacje:D 3mam kciuki, żeby to wody były!!!:) w końcu najwyższa pora!!!:):):)

Ostatnia edycja:
Co do wywoływania, czy któraś z Was wie coś o żelowym sposobie? Czytałam o tym wczoraj w gazecie, ale nie mogę znaleźć pamiętam, że było napisane "aplikacja żelu do pochwy na wywołanie porodu" .. zastanawia mnie to.

Ja zostałam sama.. P. poszedł odśnieżać podwórko, wstawiłam pranie i siedzę i się nudzę.. zjadłabym ciastka;D

Bakalia...ciastka powiadasz????:D:D zapraszam do mnie:p dwa piętra pode mną jest cukiernia:p swoją drogą cud, że się potwornie nie roztyłam mając nieograniczony dostęp do tych pyszności;P

a ja skończyłam właśnie projekt:D i została mi już tylko nauka na dwa jutrzejsze egzaminy (jeden mam na 7:15...nie wiem jak ja wstanę o 6....no chyba, że spać nie pójdę) i na koło (ale na to już z grubsza umiem!!:))

a jutro o 18 wizyta u gina!!!:):) nagroda za ciężki dzień:p bardzo się cieszę:p:p bo nie byłam u niego już miesiąc:D jedyne co to boję się na wagę wejść:p ale to dlatego, że ostatnimi czasy STRASZNIE spuchłam...normalnie palce u rąk i nóg jak serdelki...kostki też na wielkie wyglądają...

Witam :-)
Dawno nie pisalam w tym watku, ale Was nadrabialam od kilku dni :-) I w koncu sie udalo. Przeczytalam wszystko :-)
Zauwazylam, ze grono udzielajacych sie aktywnie pomniejsza sie o osoby jeszcze w dwupaku :-) Mamusie maja juz mniej czasu :-) Ale mniej czasu przy kochanych Dzieciczkach, to sama przyjemnosc :-)

Moja Milenka pojadla i wlasnie spi sobie na fotelu kolo choinki :-) I ogladamy "Szanse na Sukces". Zaraz ide na zimowy spacerek, a z Milenka zostaje Tatus :-) Jestesy zakochani po uszy w naszej Milence :-)

Pozdrawiam cieplutko :-)

mi to z tego braku zajęć przychodzi ochota na słodkie.. ciekawe czy mój mężczyzna da się skusić i pojedzie do sklepu (najbliższy 7km) bo tu gdzie mieszkamy w niedziele nieczynny spożywczak ;o
Anastazja to ja jutro trzymam kciuki ;)

reklama
Bakalia - żel jest z prostaglandyną - czyli efekt taki sam jak po seksie bez gumki (jest sobie takowa w spermie ;)) nazywa się Prepidil i jest nierefundowany (cena ok. 160 zł). Jak ze skutecznością nie wiem :)

Do góry