reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Szczyt lenistwa? Strasznie mi sie chciało coś słodkiego a sklep spozywczy na dole. Trzeba sie ubrac i zejsc. Wiec znalazlam przepis na babke kokosowa i pierwszy raz wyszlo mi ciasto bez zakalca. Wiecie jak sie ciesze. Po tysiacach prób i mega gniotow wyszło mi ciasto jeah.

Anastazzja doszły te Twoje rzeczy?

Ostatnia edycja:
reklama
c
kama ja ostatnio jem i jem a waga stanela mam tak samo jak przed 2 tygodniami, zobaczymy ja bedzie na nastepnej wizycie:-)

Ja dziś też weszłam na wage po tygodniu i szok- waga bez zmian a jem na potęgę:confused: O co chodzi????

Na kolacje dzis zrobiłam placki ziemniaczane z cebulką, podsmazonym chudym boczusiem i kukurydzą........ale pychota

ja tez ma od kilku dni jakiś mega apetyt!! Nie przypominam sobie takiego w I-ej ciązy, na wage w ogóle boje się wchodzić...

O kurde! Zapomniałam o Was karmiące cycusie:zawstydzona/y:.
Ale Asteria ja swoje tez "dostane" już niedługo....

Gabryś ja miałam dokładnie jak krupka- oxy tylko mnie wymeczyła i małego a guzik dała i po 10 godz wywoływania skończyło się na cc
Dasz radę- jeszcze troszkę....a zobacz jak cholernie czas leci....już praktycznie 11 styczeń a dopiero był sylwester;-)

coś mi świta że kąpiel z dodatkiem jakiegoś olejku eterycznego może wywołać poród...musze sobie przypomnieć to dam znać !!!

Ostatnia edycja:
asiuk myśl szybko!!!!!! :-p

mam w kuchni herbatke zrobioną, ale nie chce mi się iść ... za 10 min wróci M. to mi przyniesie :) to chyba podpada pod szczyt lenistwa :-D

Oceanica...oczywiście, że nie przyszło, a baba dziś nie odbierała telefonu...napisałam jej mejla....

Asiuk...strasznie ten czas leci...jakby nie patrzyć już połowa stycznia....

nie mam siły Was nadrabiać:(:(:( przepraszam..ale dziś jestem wyczerpana..:(

wiadomo co z Eweliną?:) bo ona dziś cesarkę miała;)

Hurra (upór koziorożca jest czasem bezcenny:-p)- znalazłam :

olejek różany!!! Wlać do chłodnej kąpieli (zimna woda powoduje skurcze, ciepła rozluźnia)

można też do masazu zrobić taki:
10-15 kropel olejku szalwii+ 1 kieliszek olejku migdalowego

reklama
Hurra (upór koziorożca jest czasem bezcenny:-p)- znalazłam :

olejek różany!!! Wlać do chłodnej kąpieli (zimna woda powoduje skurcze, ciepła rozluźnia)

można też do masazu zrobić taki:
10-15 kropel olejku szalwii+ 1 kieliszek olejku migdalowego

asiuk zimna ?????????? To mi się wcale nie podoba... zdecydowanie wolę ciepłe kąpiele .... przed ciążą gorrrące :confused::confused: ... ale olejek różany w domu mam :)

Do góry