reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Szczyt lenistwa? Strasznie mi sie chciało coś słodkiego a sklep spozywczy na dole. Trzeba sie ubrac i zejsc. Wiec znalazlam przepis na babke kokosowa i pierwszy raz wyszlo mi ciasto bez zakalca. Wiecie jak sie ciesze. Po tysiacach prób i mega gniotow wyszło mi ciasto jeah.

Anastazzja doszły te Twoje rzeczy?

Ostatnia edycja:
reklama
c
kama ja ostatnio jem i jem a waga stanela mam tak samo jak przed 2 tygodniami, zobaczymy ja bedzie na nastepnej wizycie:-)

Ja dziś też weszłam na wage po tygodniu i szok- waga bez zmian a jem na potęgę:confused: O co chodzi????

Na kolacje dzis zrobiłam placki ziemniaczane z cebulką, podsmazonym chudym boczusiem i kukurydzą........ale pychota

ja tez ma od kilku dni jakiś mega apetyt!! Nie przypominam sobie takiego w I-ej ciązy, na wage w ogóle boje się wchodzić...

O kurde! Zapomniałam o Was karmiące cycusie:zawstydzona/y:.
Ale Asteria ja swoje tez "dostane" już niedługo....

Gabryś ja miałam dokładnie jak krupka- oxy tylko mnie wymeczyła i małego a guzik dała i po 10 godz wywoływania skończyło się na cc
Dasz radę- jeszcze troszkę....a zobacz jak cholernie czas leci....już praktycznie 11 styczeń a dopiero był sylwester;-)

coś mi świta że kąpiel z dodatkiem jakiegoś olejku eterycznego może wywołać poród...musze sobie przypomnieć to dam znać !!!

Ostatnia edycja:
asiuk myśl szybko!!!!!! :-p

mam w kuchni herbatke zrobioną, ale nie chce mi się iść ... za 10 min wróci M. to mi przyniesie :) to chyba podpada pod szczyt lenistwa :-D

Oceanica...oczywiście, że nie przyszło, a baba dziś nie odbierała telefonu...napisałam jej mejla....

Asiuk...strasznie ten czas leci...jakby nie patrzyć już połowa stycznia....

nie mam siły Was nadrabiać:(:(:( przepraszam..ale dziś jestem wyczerpana..:(

wiadomo co z Eweliną?:) bo ona dziś cesarkę miała;)

Hurra (upór koziorożca jest czasem bezcenny:-p)- znalazłam :

olejek różany!!! Wlać do chłodnej kąpieli (zimna woda powoduje skurcze, ciepła rozluźnia)

można też do masazu zrobić taki:
10-15 kropel olejku szalwii+ 1 kieliszek olejku migdalowego

reklama
Hurra (upór koziorożca jest czasem bezcenny:-p)- znalazłam :

olejek różany!!! Wlać do chłodnej kąpieli (zimna woda powoduje skurcze, ciepła rozluźnia)

można też do masazu zrobić taki:
10-15 kropel olejku szalwii+ 1 kieliszek olejku migdalowego

asiuk zimna ?????????? To mi się wcale nie podoba... zdecydowanie wolę ciepłe kąpiele .... przed ciążą gorrrące :confused::confused: ... ale olejek różany w domu mam :)

Do góry