reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

my wrocilismy z zakupow jej padam ale kafelki i wszytsko inne kupione:-)
ja tez uwielbiam czytac tylko ze jak sie dorwe do ksiazki to starcza mi na max 3 dni hihi nic mnie nie interesuje tylko ksiazka :-p nie wiem czy czytalyscie ale ja swego czasu sie zakochalam w SADZE LUDZI LODU :-) przyjaciolka przekonywala mnie do tej sagi okolo roku a jak juz przekonalam sie to nie moglam sie oderwac:-)
strzyga musi cos byc co na ciebie zadziala :-)

reklama
Rożne są opinie o wywolanie Oksy.. Ale ja głownie słyszałam negatywne wlasnie.. I nie wiem co zrobię jeśli mała nie zechce wyjść sama do 20stego i będę musiała się zgłosić do szpitala..

Mam dziś jakiś spadek formy .... nic mi się nie chce... jestem jakaś bez energii i co gorsze też bez humoru od rana ... młody wojuje w brzuchu, a ja mam jakąś dolinę ... i sama nie znam jej przyczyny :(
w dodatku dowiedziałam się dziś na wizycie, że pani ortodontka (noszę aparat na ząbkach) kończy działalność w tym miejscu gdzie chodziłam i musiałabym teraz do niej jeździć 30km .... nie byłoby problemu, ale zaraz dzidziuś a ja mam go zostawiać, bo jadę na wizytę :sorry2:szukam teraz lekarza gdzieś blisko, ale że mam już aparacik założony i większą kasę już zapłaciłam to niechętnie chcą przyjmować na wizyty :dry: echhhhhhhh idę się położyć - może mi minie :happy2:

A ja z książek polecam Wam "Prochy Angeli" Franka McCourta. Właśnie zamówiłam sobie dalsze losy Franka pt "Nauczyciel".
I zamówiłam też Język niemowląt.

Malutka - oczywiście, że coś takiego jest - widzimisię Młodego :p Jak on zechce to mi od razu poród wywoła ;)

Alka - przy naszych burzach hormonalnych nie potrzeba powodu...

Gabryś - spokojnie, dziesięć dni to masa czasu. Na pewno poradzisz sobie bez oksy :*

Fazerkamm, no właśnie ja się boję, jak ja wytrzymam bez słodkiego:eek:

Stale bym coś podjadała, ale ile można jeść? Z jednej strony może lepiej sobie pozwolić na końcówce, ale z drugiej - czemu ta waga idzie tak szybko do przodu? (moja oczywiście, bo dzidzia to raczej grubaskiem nie będzie).

Malutkans Sagę o Ludziach Lodu czytałam jak tylko się ona ukazało, więcej niż 10 lat temu. I wciągnęła mnie niesamowicie. Każdą część czytałam za jednym posiedzeniem, od deski do deski. Miałam kolekcję na półce. Aż pewnego razu pojawiło się w moim życiu Allegro i sprzedawałam różne rzeczy, w tym też sagę. Teraz trochę żałuję, bo chętnie przeczytałbym od nowa.
Pozdrawiam

cha ga nie wiem czy wiesz ale sa tez 2 nastepne sagi:-)
kama ja ostatnio jem i jem a waga stanela mam tak samo jak przed 2 tygodniami, zobaczymy ja bedzie na nastepnej wizycie:-)

reklama
umieram dziewczyny...byliśmy na super zakupach z teściową (opisałam w odpowiednim wątku), ale teraz padam, a muszę zrobić jeszcze jeden projekt i nauczyć się na egzamin...

Do góry