reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej Dziewczynki w 2012!!!! Dotrwalysmy i co teraz????? Zaczyna sie oczekiwanie..... Wow styczniowki moga atakowac :)
Jestem ciekawa jak tam tiramisu, Iga i Liv......

my w dwupaku, sylwestra spędziliśmy u moich rodziców, w szampanie tylko usta zamoczyłam, dzieci zostały w babci na wszelki wypadek, przed 2 rano pojechaliśmy do teściów, tam była impreza dla rodziny, posiedzieliśmy do 4 rano i dopiero niedawno wstaliśmy, a na 15.00 do rodziców na obiad i imieniny mojego taty, jakieś skurcze się pojawiają, zobaczymy kiedy się rozkręcą, teraz już bez strachu mogę zaczynać dziś

jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku :-)

Donia no to hemoroidy na nodze na pewno Ci nie wyjdą :-D

Ach ja nie wiem czy te laski nie mogły poczekać do północy?? :D

U nas pogoda do d... szaro, buro i ponuro .... Babcia ma we wtorek imieniny - chcieliśmy dziś odbębnić, ale wszystkie kwiaciarnie zamknięte, więc siedzimy i się nudzimy .... :(

Witajcie!
Ale dziewczyny numer wywinęły z tymi porodami wczoraj:-). Ja do wczoraj nie dopuszczałam do siebie myśli, że mogę urodzić, a dzisiaj zaczynam odczuwać panikę, że poród tuż tuż.
Mi sylwester minął trochę nudno. Było mi niewygodnie z brzuchem i chciało mi się spać. Myślałam, że zaraz będziemy się zmywać ze względu na Igorka, a on się chyba najlepiej bawił i nie był zmęczony:-D.
Życzę Wam aby 2012 rok był jak najlepszy i szczęśliwy ze zdrowymi Maluszkami.

No i fajnie dwa sylwestrowe, wystrzałowe porody:-)
A ja coraz bardziej się boję...mam dzisiaj dzień strachu przed nieznanym. Do tego o dziwo od paru dni codziennie się załatwiam, z moją przemianą materii, to cud jakiś. Czyżby organizm mi się oczyszczał?
Nudzę się jak mops ! yh

heh..witam się w nowym roku:)

sylwester do d...nie dość, że P. mnie wkurzał, bo dla każdego miał czas tylko nie dla mnie to jeszcze o 4 zadzwonił teść i powiedział, że mama P. ma krwotok z nosa i musiałam z P. wracać...po chwili jak dojechaliśmy przyjechało pogotowie..zabrali teściową do szpitala, my za nimi..ok. 5 biedaczkę wypuścili..taka zmizerniała była, że chciałam ją wyprzytulać i wycałować, bo to dobra kobieta..każdemu chce dogodzić..a jest poważnie chora i lekarze zasadniczo nie wiedzą na co...dziś ma stawić się w szpitalu, bo będzie operowana...a moja mama w środę...jeszcze ja powinnam zacząć rodzić to wtedy faceci pozostaliby na pastwę losu...:p

Justyś...mój organizm się oczyszcza od połowy ciąży mniej więcej...a jakoś nie rodzę...:p

Ewelina...i co z tą laską??

chociaż powiem Wam, że coraz częściej mam przepowiadające...i trochę się tego boję...;/ mam nadzieję, że Haniula posiedzi jeszcze w brzuchu:):) swoją drogą wcześniej myślałam, że chcę rodzić całkowicie naturalnie:D a teraz zastanawiam się nad zzo:p ale pogadam z moim lekarzem:)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochaniutkie w Tym nowym roczku.

Wszystkim Wam i kazdemu z osobna zycze duzo zdrowka siły na porodowce oraz cierpliwosci do maluszkow i chłopow bo oni to czasem gorzej niz dzieci...

Bylismy wczoraj z M i moja mama na prywatce u znajomych poszlismy juz o 19 do nich i zaprosili nas na sylwestra z kolacja ale kolacja nie bardzo mi smakowała bo był kurczak z warzywami i ryz z tym ze te warzywa i kurczak był z abardzo rozgotowane a my z M nie lubimy rozgotowywac jedzenia as ztak mocno...aldente jest najleprze.

Wypiłam troszeczke szampana tzn zamoczyłam tylko w nim usta o 24 a potem tylko sok i woda...Poogladalismy petardy potem zyczenia i o 2 bylismy juz w domku bo maz znajomej szedł ja 4 rano do pracy ale i tak było bardzo sympatycznie.

Już nowy rok więc teraz nasza kolej. Kiedy nadejdzie ten dzien? już bym chciała. Pomęcze się z 5 godzin ale już ja zobacze. w dodatku hormony we mnie buzuja. jestem zla, becze i nie wiem co chce. wszystko mnie irytuje i wkurza. tez tak macie?
Mi już chyba te hormony ciążowe przeszły.. Złości mi jakoś przeszły i jestem bardziej wyluzowana i mniej się stresuję;) ;)

reklama
witajcie w Nowym Roku!
Teraz to juz sie posypia nasze styczniowe dzieciaczki (Pati, Tiramisu- na Was to juz najwyzszy czas:-D)

Ja wczoraj lezalam caaaaly dzien z nogami do gory i dzis zeszla mi troche opuchlizna a na wadze -3kg. Moze jednak nie grozi mi zatrucie ciazowe.R kazal mi lezec tak jeszcze przez 2 tygodnie:-p i nie przemeczac sie.

Dziewczynki: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, szybkich i bezbolesnych porodow i duuuzo zdrowka!

Do góry