reklama
a ja wpadłam na chwilę jeszcze, żeby się pochwalić jak piękny ZAKALEC kuźwa jego mać mi wyszedł.
Eh.
Chciałam zrobić Ciastko Poduszeczki, a wyszło wielkie g...o. Jestem zawiedziona. Ale byłam w biedronce (wymknęłam się z domu ) i kupiłam wafelki w czekoladzie.
Eh.
Chciałam zrobić Ciastko Poduszeczki, a wyszło wielkie g...o. Jestem zawiedziona. Ale byłam w biedronce (wymknęłam się z domu ) i kupiłam wafelki w czekoladzie.
Ja podobnie jak Alka - miałabym nieziemskie wyrzuty sumienia, gdybym ruszyła "prawdziwego" szampana. W związku z tym będę chodzić sfrustrowana, bo w sklepach zabrakło dla mnie piccolo
A poza tym spełnienia marzeń i postanowień na zbliżający się wielkimi krokami Nowy Rok.
A poza tym spełnienia marzeń i postanowień na zbliżający się wielkimi krokami Nowy Rok.
tiramisu1976
Fanka BB :)
Wszystkiego Dobrego: Szczęścia Miłości Zdrowia i spełnienia najskrytszych Marzeń w 2012 roku oraz bezbolesnych szybkich Rozwiązań i samych szczęśliwych Chwil z naszymi Maleństwami :-) :-)
Alice_1
Fanka BB :)
Właśnie przestawiliśmy łóżeczko dla Małego koło naszego i teraz się trzeba przyzwyczajać
Dziewczyny Wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku, spełnienia marzeń, szybkich i bezbolesnych porodów, zdrowych Maluszków, duuużo zdrówka oraz miłości:-)
Dziewczyny Wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku, spełnienia marzeń, szybkich i bezbolesnych porodów, zdrowych Maluszków, duuużo zdrówka oraz miłości:-)
reklama
kochane zycze wam wytrwania w dwupakach do polnocy a potem to juz lekkich porodow i cudnych pierwszych chwil z waszymi malenstwami
eh pamietam jak rok temu zestresowana czekalm do bolnocy bo polozna wrozyla mi niedonoszenie do stycznia przez bardzo nisko osadzony brzuc ale co do czego to malego wyjeli po terminie 20 stycznia ale pamietam to odliczanie do polnocy byle tylko byc styczniowka :-) no i pilam z corka szampana dla dzieci z biedronki , no i niestety w tym roku takze czeka mnie sylwester z tym nnapojem z powodu choroby
ale jeszcze raz zycze wam wszystkiego najpiekniejszego STYCZNIOWKA 2011
eh pamietam jak rok temu zestresowana czekalm do bolnocy bo polozna wrozyla mi niedonoszenie do stycznia przez bardzo nisko osadzony brzuc ale co do czego to malego wyjeli po terminie 20 stycznia ale pamietam to odliczanie do polnocy byle tylko byc styczniowka :-) no i pilam z corka szampana dla dzieci z biedronki , no i niestety w tym roku takze czeka mnie sylwester z tym nnapojem z powodu choroby
ale jeszcze raz zycze wam wszystkiego najpiekniejszego STYCZNIOWKA 2011