reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
cukiereczek, niepowtarzalny Święty Mikołaj i cieszę się że nie masz zatrucia ciążowego! Już niedługo, szczęśliwego rozwiązania

ale fazerka numer zrobiła:szok:

Ja specjalnie jeszcze weszłam tu przed wyjściem do znajomych, bo jakoś ciągle myślałam o Frazerce, co tam u niej i proszę Maks taki numer jej wywinął :)
W związku z tym i tym co usłyszałam od dziewczyny wczoraj u fryzjera, która o 19 coś zaczęła czuć a 2 h później została już mamą i to 31 stycznia ;-) nie ruszam do 23 z kanapy :)
No i nie piję, po pierwsze jak Alka nie miałabym sumienia, po drugie moje źródła wiedzy twierdzą, że na każdym etapie ciąży alkohol może zaszkodzi, a takie rady o piciu przed porodem zalecane przez lekarza to mnie przerażają, wszak dziecko cały czas jest przecież połączone z nami pępowiną. Po za tym dzisiaj ostatni dzień picia dla mojego męża, ja kieruję, a od jutra on nie pije za to rekompensujemy mu to aktywnymi naturalnymi metodami wywoływania porodu :-)

Dziewczyny kochane
a z okazji Nowego Roku życzę i Wam i sobie, żeby ten 2012 był pełen dobrych wydarzeń, abyśmy w tej naszej roli mam się spełniały, a nasze pociechy niech przynoszą nam wiele radości i energii. Ściskam gorąco !!!!

My właśnie wróciliśmy i musiałam do Was zajrzeć... jestem w szoku, siedzę i nie wierzę w to co się stało :-D:-D:-D
Fazerkamm ale numer :-D:-D:-D ale psikusa Maksio wyciął a z drugiej strony zazdroszczę że masz to już za sobą i masz swoje kochane słoneczko przy sobie. GRATULUJĘ !!!

Zabawa bardzo udana w gronie samych najfajniejszych znajomych, życzenia były tak rozczulające że ryczałam jak bóbr hi hi

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was i waszych maluszków tych które są już na świecie i co już niebawem przyjdą.

Mamy już 2012 rok tak więc ja już mogę rodzić :-) czekamy na Ciebie Kingusiu :-*** pospiesz się perełko bo mamie już ciężko :tak:

reklama
Do góry