reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
właśnie na Discovery leci program o rozwoju dzieciaczków w brzuszkach, pokazywali jak reaguje dzidziuś na puszczaną mu muzykę i pokazywali USG 3D dwóch pań, dzieci całkiem inaczej reagowały na hiphop, ale na muzykę klasyczną już tak samo ;-)

Hej Dziewczynki witam
Melisa Kochana jak przepływy są prawidłowe i narządy wewnętrzne symetryczne, niepowiększone, to wszystko będzie dobrze. Ty drobnej budowy jesteś i Malutka może ma urodę po Tobie. Po porodzie pewnie szybciutko nabierze ciałka. Trzymam kciuki za Was i dobrze, że Rodzinka Ciebie odwiedza i masz Tv i neta, to nie będziesz się tak nudziła:-).

Citronka fajnie, że już w domku jesteście.

Ewelina a czemu piszesz, ze masz schizę przez "tą pępowinę"?

Adak
jak po wizycie, jak ktg? Mam nadzieję, że Was nie zatrzymali w szpitalu.

Anisia ja mam podwyższone ciśnienie ostatnio i jest mi duszno a w nocy się pocę jakoś tu przy szyi.

Ja nic nie robię na Święta. Jedziemy do Teściów i pewnie jeszcze dostaniemy coś na powrót. Myślałam, że może ktoś moich Rodziców przywiezie ale to daleko jest i nie bardzo im się chce. A zawsze weselej by było. Mama miała mieć dziś wolny dzień a i tak musiała iść coś zrobić w pracy więc u nich wszystko w proszku. No nic mam nadzieję, że przyjedzie po 1 stycznia, bo idę wtedy do szpitala, to by się jej obecność mi przydała.

choinkajaslo1812.jpg

reklama
Do góry