reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowa:)
Staram sie nie myśleć i nie denerwować za bardzo bo to i tak nic nie zmieni a tylko zaszkodzić może.
Chyba faktycznie póki nie poczuje się pierwszego kopniaka człowiek przerobi najczarniejsze scenariusze;)
Pozdrawiam wszystkich i zycze dobrej nocy, ja w ramach wypoczynku musze dostarczyc córkr na 7:15 do zerówki;/

Witam sie z rana :*
My niedawno dopiero wstaliśmy :p
widzę ze temat bardzo ważny był wczoraj prowadzony :) Ja nie myślałam nawet o tym tak prawdę mówiąc bo wydaje mi sie ze u mnie to nie bedzie potrzebne , ale jak to w zyciu różnie bywa jak cos bede myśleć potem :p
Głupoty mi sie śniły dziś :(((((((
Ale u nas upał dziś !! dopiero ta godzina a juz jest w cieniu 22stopnie !!!!! Wiec na plac zabaw wyjdziemy pewnie po południu jak nie bedzie tak grzać zresztą Ja nie mogę długo na słońcu bo sie strasznie źle czuję!!!!!!

ja rowniez witam sie z rana :)
jak samopoczucie dzisiaj dziewczyny?
u nas pogoda jest super cieplo i slonecznie. po poludniu idziemy odwiedzic znajomych i chyba zajdziemy do sklepu, musze sobie kupic jakas kreacje bo w niedziele idziemy na komunie.

Cześć dziewczyny,
Powiedzcie proszę czy macie bół brzucha nieprzerwanie.
Mi od dłuzszego czasu nie mija boli wciaż nawet usiedziec w pracy nie mogę. Kiedy to minie?
MAcie jakies doswiadczenie w poprzedniej ciazy?
Jutro ide tez do gin na wizyte moze zrobi usg :) strasznie sie denerwuje

reklama
zeldek, nie przejmuj się. Moja gin powtarza, że bóle brzucha to norma w ciąży, o ile nie przypominają skurczów przy @. To chyba nawet dobrze wróży, bo znaczy, że wszystko tam na dole naciąga się i ustawia w wygodne mieszkanko dla fasolki :)

Dziewczyny, czy Wy też na samym początku czułyście się jak na mega kacu? Albo jak smoki wawelskie? :-) M codziennie przynosi do domu 5L baniak wody i większość wypijam ja. Chłonę jak gąbka i czuję się jak balon z wodą!

Do góry