reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
My wrociliśmy z palcu zabaw ;) Nawet jestem zadowolona bo dzis ładnie sie mały bawił;)
Pati ojjjjjjj sama bym pojechała do Ikei i połaziła :)jak przyjedziesz pochwal się co kupiłas;) ja choruję na ten stolik mammut i krzesła, niedługo trzeba bedzie jechać do wawy i kupić w ikei :)
Co do brzucha to mi sie przytyło ale znów mnie wysadziło bo strasznie mi cieżko oddychac tak mnie spodnie opinają w brzuchu :(((( Jak tak dalej bedzie to bedziemy juz za jakies pare tyg juz spodnie ciązowe załadać !!!!!!!hehe
Alinka trzymam kciuki aby wszystko sie skonczyło dobrze, plamienia występują często w ciązy np wtedy kiedy spodziewana by była miesiączka,dupek napewno pomoże CI, odpoczywaj, nie dźwigaj a bedzie dobrze zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!;*:* Trzeba myślec pozytywnie bo nerwy nie pomogą maleństwu !!!!

My już po drugim spacerze... umówiłam się z koleżanka ktora urodzila córe tydzien temu... ja tez juz chce takiego maluszka... wlasnie wyciagnelam zdięcia Wojtaszka jak sie urodzil... taka mała kruszynka;-);-D

livastrid
Nie przesadzaj:-D wazne zeby chłop tylko buty ci zakladał:-D:-D:-D

alinka i PolaNegri
nie martw sie zabardzo ;-D stres jest nie wskazany... ja przy pierwszej ciązy tez lekko plamiłam... ale wbrzebrnałam przez nią bez szfanku:-) najważniejsze to spokoj:-D

pati...

udanych zakupów:-) mnie za miesiac czekaja zakupy i remont... bo przeprowadzać bedziemy się na wieksze mieszknie... az sie boję... oczywiście moj chłop niewiele potrafi wiec ja bede za wszystko odpowiadac:p

panciona, polanegri gratuluje i witam serdecznie
dziewczyny ale naskrobalyscie dzisiaj sporo :-)
polanegri do trzech razy sztuka:tak: za trzecim razem musi sie udac, nie ma innej opcji ;-)
alinka oby to nic takiego, odpoczywaj jak tylko masz chwilke wolnego
mnie juz dzisiaj brzuch nie boli i tez sie martwie. dopoki nie poczujemy pierwszych kopniakow to chyba zadna z nas nie bedzie spokojna.
ja dzisiaj bylam na basenie z niunia i o 19.30 mala juz spala taka byla padnieta a wczoraj dopiero poszla spac o 22.30 i to jeszcze z wielkim placzem. chyba mi tez rosnie maly terrorysta :-D
my jutro idziemy do znajomych bo tez im sie urodzila dzidzia
asteria u mnie podobnie tez musimy sie wyprowadzic na wieksze a moj chlop do tego typu robot sie nie nadaje i wszystko na mojej glowie bedzie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ciekawa jestem jak taka dostawka sprawdza sie w praktyce. tutaj nigdy nie widzialam tego typu rozwiazania.
a nie myslisz ze do czasu porodu moze wojtaszek sam zrezygnuje z wozka?
ja mam nadzieje ze moja sara zrezygnuje, juz niespecjalnie chce w nim siedziec:-)

Pinezka
Ja wiem ze jeszcze czasu a czasu... ale z tego co pamiętam z pazdziernikówek to dziewczyny ze starszymi dzieciakami mialy problem bo strsze dzieci zazdrociły i chciały wrocic do wózka;-P
Jeszcze jest czas na myslenie o tym, ale jak tak szperałam na allegro i znalazlam chcialam sie tym podzielić. Ja w katowicach widzialam juz kobitke z tym rozwiazniam szkoda ze nie zapytalam jak jej sie to sprawdza:-D.

reklama
na innym watku moje znajmowe niedawno na temat tych dostawek dyskutowaly.
i taka co ty pokazalas jest nie koniecznie fajna bo
- to jest bardzo male siedzisko a ty masz juz sporego synka, zima w kurtce nie dasz rady go zapiac ani wygodnie posadzisz
- w sklepie nie zmiescisz sie miedzy regalami
- do komunikacji miejskiej nie wiedziesz z dwójka dzieci siedzacych
- ponadz nie jest to dosc stabilne np podczas przechodzeniu przez krawezniki itp.
- drogie to bardzo
- nie pasuje to każdego modelu wozka

twoj synek juz spory jest, a dostawka bedzie wam potrzebna dopiero zima i to nie wiadomo jakie mrozy nas zastana wiec moze wiosna :)
cos takiego moze popatrz. nie koniecznie ten model co wstawiam bo sie dokladnie nie orientuje ale chodzi mi raczej o rozwiazanie. Buggy BOOT DOSTAWKA platforma do wózka W-wa HIT (1588627375) - Aukcje internetowe Allegro
zawsze to troche nogi Wojtaszka odetchna a tobie bedzie latwiej z jednym wozkiem i dziecmi w kupie :) jedynym ograniczeniem jest to jaka masz przerwe w wozku miedzy raczkami a wozkiem czy dziecko sie miedzy zmiesci.
moja kolezanka bardzo podobna ma i sobie chwali. a miedzy jej dziewczynkami jest roznica rowno 2 lat.

Do góry