reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Bakalia no cóż, w końcu jesteśmy w ciąży :-D możemy mieć takie fazy

ewakuuję się w stronę łóżka, jutro trzeba wstać o 6.00, klasa starszego syna ma wyjazd do teatru jutro, zbiórka przed szkołą 6.50 żeby być w teatrze na 9.00 - jakieś 25km do przejechania

Lajtway dla mnie to była masakra pewnie dlatego, że miałam porównanie z porodem bez wspomagaczy, przy masażu szyjki wyzwałam mojego gina od sadystów, ale teraz wytrzymam wszystko, bo wiem jaka będzie nagroda

Ostatnia edycja:
reklama
O jezusie, przebrnęłam przez te Wasze wywody.

No więc:

MAM CHOINKĘ!!

hahahaaa:) Dało się. W ogóle to jakbym sama poszła, jak planowałam to by mi pan sprzedawca nie sprzedał, bo ja mówię - to tą bierzemy, a pan na mnie spojrzał i mówi, że no chyba ja sobie żartuję - wskazał na męża i mówi - ten pan niech ją bierze.

No jedna rzecz z głowy.

Poza tym pani od bujaczka leżaczka napisała, że (co za niespodzianka) nie udało się znaleźć brakującej części wobec czego pojutrze ma dostawę takich leżaczków to mi prześle tą część i ma nadzieję, że nie jest za późno :)

tadam!

Kasia - może seks to by było rozwiązanie, gdyby faceci nie umieli czytać i nie wiedzieli, że mogą tak przyspieszyć poród. P. na przykład odstawił mnie od łóżka, cobym za szybko nie urodziła :p Do tego jeszcze psychicznie mam ochotę, wręcz mnie nosi, a fizycznie... Żal słów, moje ciało zwyczajnie nie reaguje :/

Bakalia - ja jakiś czas temu chciałam wstawić śmieci do lodówki. :p Ale, jak pisze Iga, mamy prawo do takiego roztargnienia.

Gosia - Pan sprzedawca to mądra głowa :tak: a sprawa tego leżaczka fajna historia :-D no może się uda tej Pani ;-)

Strzyga - spoko ja o seksie nawet nie myślę, zero chęci, wystarcza mi przytulanko :-) i to nie za dużo bo za chwilę za ciasno za duszno... a Twój P to dobry facet nie ma co.

Witajcir kobitki

Dzis spakowałam torbe do szpitala bo pomyslałam ze jak juz czopa straciłam to roznie to moze byc.

Mamcia przyjechała naprzywoziła Polskich smakowosci a dzis robiłysmy krokiety a w czwartek beda pierogi z seren mmmm jak ja kocham swieta i te wszystkie smakołyki.

Fiona - lepiej żeby torba była przyszykowana bo wiesz nigdy nic nie wiadomo a później w stresie to różnie bywa.

Ja też się nie mogę doczekać smakołyków :-) ale się najemmm i jeszcze na wynos poproszę zwłaszcza pierogów z kapustą i grzybami mniammmm :-)

reklama
ja siedziałam przez jakaś chwilę w bluzce poplamionej lodami czekoladowymi :-D ale się ogarnęłam bo lecę do sklepu a wszystko przez Bakalię, narobiła mi takiego smaka że nigdy tak w ciąży nie miałam a że K nie ma to odpalam furę i jadęęę

Do góry