reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Bakalia no cóż, w końcu jesteśmy w ciąży :-D możemy mieć takie fazy

ewakuuję się w stronę łóżka, jutro trzeba wstać o 6.00, klasa starszego syna ma wyjazd do teatru jutro, zbiórka przed szkołą 6.50 żeby być w teatrze na 9.00 - jakieś 25km do przejechania

Lajtway dla mnie to była masakra pewnie dlatego, że miałam porównanie z porodem bez wspomagaczy, przy masażu szyjki wyzwałam mojego gina od sadystów, ale teraz wytrzymam wszystko, bo wiem jaka będzie nagroda

Ostatnia edycja:
reklama
O jezusie, przebrnęłam przez te Wasze wywody.

No więc:

MAM CHOINKĘ!!

hahahaaa:) Dało się. W ogóle to jakbym sama poszła, jak planowałam to by mi pan sprzedawca nie sprzedał, bo ja mówię - to tą bierzemy, a pan na mnie spojrzał i mówi, że no chyba ja sobie żartuję - wskazał na męża i mówi - ten pan niech ją bierze.

No jedna rzecz z głowy.

Poza tym pani od bujaczka leżaczka napisała, że (co za niespodzianka) nie udało się znaleźć brakującej części wobec czego pojutrze ma dostawę takich leżaczków to mi prześle tą część i ma nadzieję, że nie jest za późno :)

tadam!

Kasia - może seks to by było rozwiązanie, gdyby faceci nie umieli czytać i nie wiedzieli, że mogą tak przyspieszyć poród. P. na przykład odstawił mnie od łóżka, cobym za szybko nie urodziła :p Do tego jeszcze psychicznie mam ochotę, wręcz mnie nosi, a fizycznie... Żal słów, moje ciało zwyczajnie nie reaguje :/

Bakalia - ja jakiś czas temu chciałam wstawić śmieci do lodówki. :p Ale, jak pisze Iga, mamy prawo do takiego roztargnienia.

Gosia - Pan sprzedawca to mądra głowa :tak: a sprawa tego leżaczka fajna historia :-D no może się uda tej Pani ;-)

Strzyga - spoko ja o seksie nawet nie myślę, zero chęci, wystarcza mi przytulanko :-) i to nie za dużo bo za chwilę za ciasno za duszno... a Twój P to dobry facet nie ma co.

Witajcir kobitki

Dzis spakowałam torbe do szpitala bo pomyslałam ze jak juz czopa straciłam to roznie to moze byc.

Mamcia przyjechała naprzywoziła Polskich smakowosci a dzis robiłysmy krokiety a w czwartek beda pierogi z seren mmmm jak ja kocham swieta i te wszystkie smakołyki.

Fiona - lepiej żeby torba była przyszykowana bo wiesz nigdy nic nie wiadomo a później w stresie to różnie bywa.

Ja też się nie mogę doczekać smakołyków :-) ale się najemmm i jeszcze na wynos poproszę zwłaszcza pierogów z kapustą i grzybami mniammmm :-)

reklama
ja siedziałam przez jakaś chwilę w bluzce poplamionej lodami czekoladowymi :-D ale się ogarnęłam bo lecę do sklepu a wszystko przez Bakalię, narobiła mi takiego smaka że nigdy tak w ciąży nie miałam a że K nie ma to odpalam furę i jadęęę

Do góry