reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej dziewczyny i chłopaki (a właściwie jeden):-)
Melduję, że weekend u nas w porządku, podobnie jak u was, u nas już też stoi choinka, ustroili ją mąż i synek:-)
Widzę, że dzidziusie się rodzą... Ja zrobiłam ostatnie pranie więc chyba zdążę spakować torbę do szpitala przed świętami. Za to sprzątanie świąteczne jakoś mnie nie kręci w tym roku, jestem za leniwa. Mam jeszcze wiele świąt przed sobą, kiedy to będzie można szaleć i szorować wszystko na glanc. No coś tam
oczywiście przygotuję i posprzątam ale naprawdę na spokojnie.
Asteria, trzymaj się dzielnie w szpitalu, będzie dobrze:tak:

Hej Kobitki
mnie tu nie ma tylko dzisiaj a tu takie wiadomości :-):-):-)
w szoku jestem hihi kolejna dziewczynka nam się urodziła, a chłopczyk pewnie się rodzi albo i już się urodził :-D faaaajnie :D cieszę się bardzo!

uciekam Was nadrobić :-D

jak tak dalej pojdzie to zamiast styczniowek beda wszystkie grudniowkami :-p
a oto nasza choinka ktora stwierdzilismy trzeba wyprostowac bo krzywo stoi :-) i trzebabylo zdjecia zeby to stwierdzic:-D:-D PC182600.jpg

Cukiereczek ja też jako niedoszły psycholog radziłabym szczerze porozmawiać, a jak będziesz widzieć że dalej kłamie to zastosować terapię szokową, bo im bardziej Ty się będziesz starać to on będzie Cie bardziej olewać i będzie Ciebie pewny że go nie zostawisz, że ujdzie mu wszystko płazem..
Asteria cieszę się że z Tobą wszystko w porządku! A Maleństwo dojdzie do siebie! główka do góry!
ps. moja siostrzenica miała bardzo silną żółtaczkę też ją naświetlali.. dłużej była w szpitalu choć urodzona została w 41tyg. a do dnia dzisiejszego jest zdrowa jak ryba a ma 8 lat :-D
malutkans śliczna choineczka!

mój M. chyba zdał sobie sprawę że przesadził mówiąc mi wczoraj że mu się nie chce zmywać naczyń... dzisiaj z rana pojechał po chlebek, kupił mi ciacho (coś jak pączek, tylko słodsze) później byliśmy u jego rodziców na obiedzie i pomóc ubrać choinkę (teściu nie lubi ubierać, a teściowa nie na chodzie że tak to ujmę) jak wróciliśmy do domku to M. zrobił ciasto :szok: pierwsze w swoim życiu!! :szok: później przyjechali znajomi na karty, a wieczorkiem zostałam zabrana do mc'donalda bo już od jakiegoś czasu miałam na niego ochotę :-D ... wkupił się w moje łaski Skurczybyk jeden :p hihi

To mamy juz dwie Dziewczynki :-) I mysle, ze o tej porze to juz Wojtusia :-) Niech Dzieciaczki zdrowo rosna :-)

Asteria-
najwazniejsze, ze Mala jest pod dobra opieka i ze jest zdrowa (zoltaczka bardo czesto zdarza sie u noworodkow i nie jest grozna, szybko mija). A jeszcze sie nacieszysz Mala jak wrocicie do domku :-) Trzymaj sie cieplutko :-)

Cukiereczek- brak slow na takiego chama! Wiem, ze latwo sie mowi, ale jak kopnelabym Go w du pe i niech spada do tej swojej Lali! Jestem pewna, ze jeszcze pozaluje. Zycie pisze rozne scenariusze i moze jeszcze wszystko sie ulozy, ale to On musi sie starac i prosic Cie o wybaczenie, a nie Ty! A jesli On nie chce, to nie warto tracic dla Niego zycia. Masz swoje kochane Dzieci i z tego sie ciesz!

My tez dzis z Mezusiem ubralismy choinke. Kupilismy jodelke :-) Jak zrobie zdjecie, to Wam pokaze :-)
I kacik dla Milenki robilismy (lampka, kieszonki, siateczka na zabawki juz poprzykrecane :-)). Lozeczko z poscielka juz gotowe :-)

Milego wieczoru :-)

Witam się w poniedziałek:). To mamy Naszą pierwszą Trójeczkę Styczniowych Maluszków-tylko się cieszyć:-). Miałam dziś kiepską noc, nie wiem może się przejęłam, że mamusie tak szybko się rozpakowywują. Do 2-3 miałam tak dziwnie niunia kopała w dole brzuszka, że myślałam że to skurcze. A może to te B-H. Ehhh sama nie wiem, ale nie było to przyjemne i powiem Wam że troszkę nawet bolało.Dziś miałam w planach odpocząć, ale muszę jeszcze ostatnie prezenciki zrobić.
Spokojnego dzionka życzę, ciągle czekam na śnieg:-D, a Wy??

HEJ BABECZKI:)
Aseria nie martw się wszystko bedzie dobrze:-)
Malutka sliczna choineczka:-)

u mnie noc do kichy i to totalnie nie wiedzialam co robic;/
o 11 przyszly skurcze co trzy minuty i wahalam sie czy jechac na ip czy nie bo tak mnie cholernie bolalo i dziwnie mokro mi sie robilo, ostatecznie plozylam sie i po probach zasniecia udalo sie przed 1. wstalam znowu o 3 z bolami ale nikogo nie budzilam i znowu poszlam spac. no i teraz wstalam i mam bole i dziwna wydzieline z tak jakby sluzem koloru brazowego troche tak jakby skrzepnietej krwi i nie wiem czy lepiej by nie bylo gdybym jednak pojechala na ip. emi sie nie rusza od wczoraj.

i teraz siedze i mysle ze jak cos sie stanie to bedziemoja wina bo sie uparlam ze chce juz dzidziusia a jak wczoraj K. prosil zebysmy pojechali do szpitala to sie zapieralam ze nic mi nie bedzie;/;/;/;/

a w ogole to normalne ze mnie tam na dole mega kluje i mam uczucie rozpierania jakby mnie cos tak naciskalo mocno?(moze doswiadczone mamusie by cos poradzily?)

matkoo:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
HEJ BABECZKI:)
Aseria nie martw się wszystko bedzie dobrze:-)
Malutka sliczna choineczka:-)

u mnie noc do kichy i to totalnie nie wiedzialam co robic;/
o 11 przyszly skurcze co trzy minuty i wahalam sie czy jechac na ip czy nie bo tak mnie cholernie bolalo i dziwnie mokro mi sie robilo, ostatecznie plozylam sie i po probach zasniecia udalo sie przed 1. wstalam znowu o 3 z bolami ale nikogo nie budzilam i znowu poszlam spac. no i teraz wstalam i mam bole i dziwna wydzieline z tak jakby sluzem koloru brazowego troche tak jakby skrzepnietej krwi i nie wiem czy lepiej by nie bylo gdybym jednak pojechala na ip. emi sie nie rusza od wczoraj.

i teraz siedze i mysle ze jak cos sie stanie to bedziemoja wina bo sie uparlam ze chce juz dzidziusia a jak wczoraj K. prosil zebysmy pojechali do szpitala to sie zapieralam ze nic mi nie bedzie;/;/;/;/

matkoo:zawstydzona/y:
Mami do szpitala marsz! i daj nam znać co u Was:) trzymajcie się cieplutko :)

PAMIĘTAJ! LEPIEJ CHUCHAĆ NA ZIMNE !!!:-)

reklama
Do góry