Asteria
Wdrożona(y)
Strzyga: nie mam możliwości zmiany przez tel... jak wrócę to pozmieniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mami do szpitala marsz! i daj nam znać co u Was trzymajcie się cieplutkoHEJ BABECZKI
Aseria nie martw się wszystko bedzie dobrze:-)
Malutka sliczna choineczka:-)
u mnie noc do kichy i to totalnie nie wiedzialam co robic;/
o 11 przyszly skurcze co trzy minuty i wahalam sie czy jechac na ip czy nie bo tak mnie cholernie bolalo i dziwnie mokro mi sie robilo, ostatecznie plozylam sie i po probach zasniecia udalo sie przed 1. wstalam znowu o 3 z bolami ale nikogo nie budzilam i znowu poszlam spac. no i teraz wstalam i mam bole i dziwna wydzieline z tak jakby sluzem koloru brazowego troche tak jakby skrzepnietej krwi i nie wiem czy lepiej by nie bylo gdybym jednak pojechala na ip. emi sie nie rusza od wczoraj.
i teraz siedze i mysle ze jak cos sie stanie to bedziemoja wina bo sie uparlam ze chce juz dzidziusia a jak wczoraj K. prosil zebysmy pojechali do szpitala to sie zapieralam ze nic mi nie bedzie;/;/;/;/
matkoo