reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Nasza choinia gotowa :)

choinka.jpg

Jeszcze tylko przełożę piernika i zrobię polewę i na dzisiaj wolne :) A na wieczór mamy w planach oglądanie "To właśnie miłość". Tyle razy już widzieliśmy i co roku jakoś tak nam się znowu chce... :D

Fazerkamm, proszę bardzo. Filmik z cesarki - miłego oglądania ;) Cesarskie Cięcie on Vimeo

reklama
Pola, ale ładna choinka.
Też chcę :)

To właśnie miłość - na którym programie będzie? Bo też mi się nie nudzi i z przyjemnością pooglądam.

UWAGA! Przełom :) Wróciłam z Biedronki z artykułami na obiad itp, S poszedł walczyć z akumulatorem. Wcześniej spytałam (bo odzywać to się odzywam, ale wtedy kiedy muszę), czy jest głodny. ten odpowiedział, że nie.
Za 30 min patrze - jajka gotuje. No se myśle, ty wieśniaku. I mówię mu - pytałam czy jesteś głodny, bo chciałam obiad robić. Czemu gotujesz jajka - bo jestem głodny.
No kurna mać.
I kto tu fochy strzela?
Zrobiłam makaron z sosem i mięchem, pytam czy chce. Chce. Przychodzi po talerz i mówi do mnie ile jeszcze będę mieć tego focha. Śmiać mi się chciało, bo w zasadzie pomału mi przechodziło i jak walczył z akumulatorem to poszłam mu pomóc i nawet do niego mówiłam.
Zjadł, powiedział, że pyszne i czy może dokładkę. Weź sobie. A ten takim swoim głupim żartem drążył, czy na pewno może. I się zaczęłam śmiać, bo mnie szybko można złamać. I zadowolony, że się do niego uśmiechnęłam poszedł po dokładkę.
Zjadł i pyta: co robimy z choinką :-D

Powiedziałam, że nie wiem. Za piątym pytaniem powiedziałam, że są tu obok na rogu choinki.

A przed chwilą sam z siebie spytał czy chcę pepsi - zaraz pójdzie do sklepu mi kupić (pewnie sobie piwo chce kupić, bo zaraz będziemy na skajpie z przyjaciółmi rozmawiać).

Jejku, tylko on mi potrafi tak ciśnienie podnieść. Ja mam te wahania nastrojów przez niego. Burza hormonów powinna mieć u mnie nazwę Sławek.

Pola- sliczna choinka! My mielismy podobna w tamtym roku i w tym roku tez taka chce :-) A ladnie tak piwko popijac? Hm...? Tlumacz sie tu szybciutko ;-)
Gosia- widze, ze masz charakterek podobny do mnie, wkurzam sie strasznie, krzycze, mam Go w nosie, ale potem jak sie zachowa jak Twoj Maz to mi sie chce smiac i On tez sie smieje i jest taki milutki :-)

Ostatnia edycja:
Pola choinka prześliczna!
Ja jestem ciekawa czy ten mój książę jutro ruszy się po drzewko dla nas.. (jak sama się nie ubiorę i nie wyjdę z domu to pewnie go nic nie zmotywuje..)
Dopiero wróciliśmy od jego cioci - lubię tam jeździć, w pierwszy dzień świąt mamy do nich zaproszenie więc na pewno skorzystamy ;) Przed chwilką pralka się teściowej zepsuła.. tzn. bęben się nie kręci w żadnym trybie prania.. i znając życie będę musiała swoją pralkę pożyczyć.. a nie lubię pożyczać komuś kto powiedzmy szczerze nie dba oto..
P. ma zamiar jeszcze dziś jechać do kuzyna na kawę, ale mam nadzieje że mi odpuści bo naprawdę nie mam ochoty na wizyty teraz.. jestem zmęczona i w ogóle jakaś wymiętolona..
na pocieszenie mandarynki ;D

my dopiero wrocilismy z zakupow;) Tesco i Kaufland zaliczone, wszystko kupione i 500 zł mniej w kieszeni:-( Ale swieta sa tylko raz w roku, ja wlasnie siedze sobie i pije piwko oczywiscie bezalkoholowe ;-). Kupilam body z ogrodniczkami na 68 cm ale teraz dopiero zobaczylam ze tam jest reniferek, no trudno bedzie uzywac po swietach hihi

reklama
Do góry