reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Dobry dzień
właśnie zjadłam lasagne i postanowiłam zajrzeć co u Was - jak zwykle ilość stron mnie przeraziła..... ech nakazuję zwolnić tępo pisania ;-)

reklama
Gabryś u nas też wiatr się zerwał już jakoś od 16.00..
zjedliśmy obiadek, sprzątnęłam w szafie i teraz mogę spokojnie usiąść przed komputer.. do tego skończyły mi się zapasy jedzeniowe, jutro na zakupy muszę się wybrać ale z teściem.. bo P. w pracy.
Super, że Adak dała znać! Oby tętno maluszka się unormowało ;)

Ja się niedawno przebudziłam z poobiedniej drzemki, zachciało mi się dziś piec ciasteczek na święta i skończyłam koło 16. A zaczęłam z rana.Padam normalnie z nóg,brzuszek coś pobolewa, więc teraz leżę, tv oglądam i nadrabiam BB:-).
U mnie pogoda masakryczna,silny wiatr,leje deszcz -brrrr tylko w domu siedzieć i nie wychodzić.
Adak-trzymaj się jak najdłużej w dwupaku:)

mnie dzisiaj naleciała ochota na placki ziemniaczane z surówką z czerwonej kapusty :-) najadłam się jak mops, właśnie mój wrócił do domku i poszedł napalić w piecu żeby nam było ciepło

Alka - czytałam :( Jejku, ileż ona się nastresuję o tę swoją kruszynkę... :(

Ja się wściekłam. Od zamówienia materacyka, rożka i ręczniczka minął niemal tydzień. Mieli wysłać we wtorek, potem w czwartek... I co? I nadal nie ma. Dziś przyszedł numer listu przewozowego, ale wysłali paczkę dopiero około 15:30, więc szczerze wątpię, by doszła.

Strzyga..na paczkę nie licz jutro..będzie najszybciej w poniedziałek...

Alka...też czytałam o Nince...kurcze...ciekawe czemu ją znów zabrali....mam nadzieję, że będzie wszystko ok!!

O matko dziewczyny, ileż Wy produkujecie.

Ja właśnie po obidku - ryż ze smażoną rybą i surówka z (tu uwaga) buraków! haha. Najlepsze jest to, że z tych moich 5ciu buraków wykonałam surówkę na obiad dla 2 osób oraz sałatkę :) taka zdolna jestem.

Poza tym wzięłam się za małe rękodzieło, którym mam zamiar przyozdobić kącik Małej. Oczywiście patchwork walnięty w kąt, bo nie mam maszyny i ciężko mi będzie cokolwiek wykonać bez niej. Ale pogadam z teściową. Jak nie, to sama sobie zasponsoruję w przyszłym roku.
A nie chcę na szybko tego patchworka robić, żeby służył Werce długie lata a nie rok i się rozpadnie weźmie. Chcę, żeby to byłą porządna robota.

U mnie też wieje niesamowicie.

Jutro chcemy zawieźć niedziałająca kserokopiarkę biurową na ekobazar - dostaniemy za nią choinkę żywą. O ile się rano ogarniemy. W ogóle to znów nam samochód padł. Znaczy się akumulator. Dobrze, że dziś sprawdziliśmy - S pojechał kupić prostownik.
Jak mi taką niespodziankę w dzień porodu samochód zrobi to nie wiem.

A skoro już tu piszę to - pani od leżaczka bujaczka z Allegro napisała mi maila, żebym przesłała jej zdjęcia, co przyszło w paczce. I czekam na odpowiedź teraz, bo przesłałam jej te zdjątka (w tym zdjęcie pałąka). Ciekawe co powie :)

EDIT: zapomniałam: Bakalia i Gabryś :) skończyłam 2 serię Kłamstewek, tzn do tego odcinka co jest do tej pory. Któreś z Was podawała kolejny tytuł ciekawej zapewne pozycji - podzielcie się jeszcze raz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry