reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Gośka...ja oglądam jeszcze pamiętnik wampirów (ahh...ten Damon:D), supernatural (ahh..ten Dean), dwóch i pół...(ahh...ten Ashton K:D)..teorię wielkiego podrywu, dextera, plotkarę (ale robi się cooooraz nuuuuudniejsza...)...a co do pałąka to ciekawe co Ci odpisze...

Alka...zostało Ci 1,5 miesiąca na suwaczku:D:D

A Tobie Ewelina stuknął 36 tydzień...kiedy to zleciało???

ehhh....tak mówiłam, że w sumie jak na ciążę dobrze się trzymam, a tu kurcze dziś mi już któryś raz brzuch twardnieje...

reklama
Wiem, że jest 19.50, ale ja o tej godzinie napiszę już DOBRANOC... padam dziś na twarz ...

Gośka jestem ciekawa finału Twojego zakupu leżaczka :-)

A na TVNie właśnie Rocky Balboa. Mówcie co chcecie, ale ja jestem zakochana w Sylwestrze Staloone :)
Mnie chyba w ogóle brzydale pociągają :) Javier Bardem, Rooney...

hehe

A ja Wam sie pożalę, tylko Wy mnie zrozumiecie. Muszę napisać grant, zostało mi 6 dni i to po angielsku. Ja przecież nie jestem w stanie zdania sklecić po polsku, ani zapamiętać listy zakupów a co mówic o twórczej pracy :szok: Odkładałam to ile mogłam, ale dziś dostałam batem po plecach, ale ja przecież jestem na zwolnieniu :-D .
A wiecie, że w Brukseli pada śnieg? właśnie wróciliśmy z IKEI, ale tu przyzwoicie, nie ma kolejek i dzikich tłumów, wszystko można na spokojnie pooglądać :-D

Nie lubię filmów ze Staloone, ostatnio w ogóle tv nie oglądam.. bo u góry jeszcze nie mamy podłączonej, tzn. musimy iść kupić cyfrowy polsat.. ale jakoś nie ma kiedy, więc odwleka się to - mam nadzieje, że w styczniu już będzie. Jak na razie ograniczamy się do internetu, jedynie tv oglądamy na dole u teściów albo u jak jesteśmy u moich rodziców..

Biedna Asteria, pewnie się stresuje! Ale będzie dobrze, musi! :)

Wiatr tak wieje, że mam wrażenie że zaraz coś zmiecie z powierzchni ziemi..
idę robić kolację, dziś jajka bo P. zamarzył ;D

Witajcie moje ciezaroweczki....

Ale sie wystraszyłam wylatuje mi cos brazowego szybko zawołałam mojego M bo był za sciana u kuzyna on tez dostał stracha ale zadzwonił pod `17` to jest lekarz ktory moze przyjechac do domku albo udzielic wizyty telefonicznej powiedział ze to jest czop ze bez czopa moge jeszcze chodzic około 1 mc i jesli nie mam skurczow i nie sacza sie wody to jest rzecz normalna....

Tak ze jestem juz bez czopa....

reklama
Hej donia, coś ostatnio Cie tu malutko. Jak sie czujesz?
ja chcialam dziś do ikei jechać ale nie bylo jak. A w weekend sobie daruje. Nie wbije sobie noza w plecy.

W ogole jak chcecie cos zamawiać na allegro i dostac przed Świętami to chyba ostatni gwizdek. Niektorzy allegrowicze mi pisali ze do 16 zamowienia bo potem ciezko z dostawą...

Matko ale mi mlody daje po kroczu.:no:Oszaleje.
Dzis przyznaje-przegiełam na maxa. Oby do styczniaaaa...

Alka ale mi narobilaś smaka tą lasagnia. Kurcze...:tak:

Do góry