reklama
mam takie głupie wrażenie, że odkąd w środę spakowałam sobie torbę do szpitala.. to brzuch mój wariuje jakby chciał mi coś przekazać, od rana mam twardy z przerwami (drugi dzień, z tym że wieczorem wczoraj przeszło), a ciągle leże i nic nie robię.. po co ja tą torbę spakowałam?!
po prostu mam ochote kogos zabic!
Gabrys nie martw się na pewno nawinie się jakiś kandydat :-)
Bakalia szkoda że do Iławy z Gdyni tak daleko, ja mam 4 opak. w zapasie spokojnie podarowałabym Ci jedno ale jutro sobota to itak nawet pocztą by nie doszło.
O tym samym pomyślałam jak przeczytałam posta bakaali tyle że ja jestem ze śląska to chyba jeszcze dalej. Szkoda bo też mi zostało kilka opakowań. Dajcie znać gdyby ktoś reflektował.
Ostatnia edycja:
ja spakowałam wczoraj, zobaczymy czy to działa tak jak mówisz ale skoro brzuch czesto Ci twardnieje to moze powiedz to lekarzowi?mam takie głupie wrażenie, że odkąd w środę spakowałam sobie torbę do szpitala.. to brzuch mój wariuje jakby chciał mi coś przekazać, od rana mam twardy z przerwami (drugi dzień, z tym że wieczorem wczoraj przeszło), a ciągle leże i nic nie robię.. po co ja tą torbę spakowałam?!
dobrze, ze mojego A. nie ma, bo byłby teraz bardzo biednyGabrys nie martw się na pewno nawinie się jakiś kandydat :-)
dziewczyny hahaha POMOCY!
nastawilam to pranie, dałam proszek ii kiedys dostalam taka próbke płynu do prania wiec pomyslalam - co tam, dam cały, wkoncu to próbka a teraz patrze w bęben pralki, a tam sama piana czy jest mozliwosc ze ona mi no.. wyleci?
nastawilam to pranie, dałam proszek ii kiedys dostalam taka próbke płynu do prania wiec pomyslalam - co tam, dam cały, wkoncu to próbka a teraz patrze w bęben pralki, a tam sama piana czy jest mozliwosc ze ona mi no.. wyleci?
niki222
Fanka BB :)
Gabryś-jak coś to może pranie wymagać ponownego płukania, jak się dobrze proszek+płyn do prania nie wypłucze;-)bakalia - aha, okej kurde, ja to jestem glupia :-) no nic, bede sledzic rozwoj wydarzen :-)
reklama