reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witajcie.. ja zaraz szału dostanę, od 20 minut ciągle ktoś do mnie dzwoni i czegoś chce. Chyba wyłączę telefon, nie zdążyłam się nawet ubrać, bo wiecznie ktoś mi przeszkadza.
Prezenty popakowałam wczoraj, tylko muszę w niedziele jechać z P. na zakupy bo on chce mi coś kupić a chłop nie wie co.. a że w sobotę pracuje, zostaje nam niedziela handlowa. Idę sprawdzić na dół do teścia co trzeba dziś na obiad zrobić.. mam nadzieje, że nie zupa bo nie chce mi się dnia tracić na gotowanie, wole poleżeć xD

reklama
mnie od wczoraj boli głowa nawet tabletka nie pomogła...

zmykam się położyć...

udanego dzionka :-)

mierzyłaś ciśnienie sobie?

a ja skorzystałam z linka od Oceanicy i zamówiłam koszule w sklepie internetowym Italian Fashon, następnego dnia już o 10.00 rano miałam kuriera z dostawą, bardzo szybko, a koszule są ładne i przede wszystkim nie za krótkie a mam takie:
Marika - asortyment / MAMA-dla ciężarnych i karmiących - ITALIANFASHION

Sympatia - asortyment / MAMA-dla ciężarnych i karmiących - ITALIANFASHION

India - asortyment / MAMA-dla ciężarnych i karmiących - ITALIANFASHION tylko moja jest niebieska

oprócz tego mam 3 szare koszmarki z obrazkami typu żyrafki, bociany itp. i pewnie te zabiorę do szpitala

śliczne te koszulki (ktoś tu jest zmarźluchem ;-))- do szpitala z długim rękawkiem to raczej nie, kroplówki.....

Może co szpital to inna moda, mi nikt nie kazał robić specjalnie żadnych badań, ani 5 lat temu ani teraz. A co jak ktoś nie będzie miał? Nie przyjmą do porodu???:-p

hej
uwaga uwaga! rekord w spaniu został pobity! dziś w nocy spałam aż 2,5h :angry: jestem padnięta, wszystko mnie boli, źle się czuję! Najlepiej by było już urodzić!

ciekawe co tam u Adak.. ma ktoś do niej tel? oby było wszystko ok...

Ostatnia edycja:
hej
uwaga uwaga! rekord w spaniu został pobity! dziś w nocy spałam aż 2,5h :angry: jestem padnięta, wszystko mnie boli, źle się czuję! Najlepiej by było już urodzić!

ciekawe co tam u Adak.. ma ktoś do niej tel? oby było wszystko ok...

Ja jeszcze nie pobiłam takiego rekordu :-)

witam słonecznie,
matko nie mam dziś weny na obiad :-(
Ja też jestem ciekawa co tam u adak

Fazerkamm współczuje takiego snu i bólu..
Byłam na dole dziś mielone! W tym miesiącu ciągle mielone.. także odpuściłam sobie siedzenie u teściów i wróciłam do góry, bo zanim mięso się rozmrozi to potrwa.. wstawiłam sobie pralkę z naszymi ciuchami i teraz jem śniadanko ;-)

Właśnie ciekawe co u Adak, może dziś da znać ;)

Fazer to tyle co ja. Wczoraj przyjechali teście i powiedzieli, że nocują u nas przez święta. My mamy dwa pokoje w jednym śpimy w drugim są kompy, tv, kuchnia. I tak sobie pomyślałam, że ani siusiu swobodnie ani walnąć się przed tv no nic. Swoim rodzicom powiedziałam ale teściom mi było głupio. I tak się zastnawiałam pół nocy co zrobić z tym fantem. Ostatni raz jak spojrzałam na zegarek była 5 rano. Obudziłam się niedawno a stary mówi, że ich grzecznie poprosił zeby nocowali gdzie indziej ;) No i teraz mam zajęcie na pół dnia- będę odsypiać ;)

Fazerka
-mój ciążowy rekord - 3h
-mój dzieciowy rekord - 3h ale na trzy doby:baffled: (Młody był chory)
Po tych trzech nockach dałam dziecku hydroksyzynę - mimo, że zawsze uważałam, że podawanie niemowlętom środków uspokajających jest nie w porządku...

Fazerka współczuję ja dziś do 6,30 ale z przerwą o 3,00 na siusiu i potem usnąć nie mogłam ale byłam twarda i leżałam aż usnełam
Oceanika mąż niech powie że śpicie osobno i nie ma miejscażeby ich przenocować
Wczoraj przyszła kartka od teściowej świąteczna zaadresowana do mojego K. a po życzeniach "zapraszamy na święta" jak myślicie czy zaprosiła nas z córką czy tylko synusia ( ze mną się nie odzywa) ?????
a tak wogóle to się z Wami witam
obiad mam dziś z głowy bo wczoraj pierogów nalepiłam ale potem to nawet nie miałam siły czytać bb i dzisiaj nadrabiałam

Wczoraj przyszła kartka od teściowej świąteczna zaadresowana do mojego K. a po życzeniach "zapraszamy na święta" jak myślicie czy zaprosiła nas z córką czy tylko synusia ( ze mną się nie odzywa) ?????
Wredne babsko. Nie znoszę takiej dwuznaczności.
Jak pojedziecie razem to się okaże, że chciała tylko synusia.
A jak pojechałby sam - to by pewnie zarzuciła, że ona wyciąga rękę a Ty (zołza) odmawiasz...

reklama
Witam
ja wizytowalam dzis- opisalam w odpowiednim watku
Gosia-narobilas mi smaka na buraki i wlasnie je nastawilam ;)
Anisia-w ten Twoj dzien- wszystkiego dobrego!!!
Fazer-nie zazdroszcze nocki. Odpoczywaj!
A tak ogolnie u mnie to wczoraj milalam ostatni pozegnalny dzien w szkole. I tak jakos smutno ze juz skonczylam. Zdalam oczywiscie wszystko. No,i teraz moge zajac sie tylko czekaniem na dzidziusia:-) Czeka mnie prasowanie, nielubie!:no:

Do góry