reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

JA tez jestem juz od godziny na nogach, kawke zdarzylam wypic i kanapeczki zjesc, i probuje was nadrobic, choc mozolnie mi to idzie.
Slonko swieci, atu zaraz do pracy trzeba isc :/

PALMA - z kokardka swietny pomysl, tez mialam proponowac jakas kolacje, kino, czy coz podobnego, my co roku z okazji rocznicy slubu gdzies wybywamy sami, w tym roku byla to Turcja zobaczymy jak to bedzie za rok z dwojka juz maluszkow :)

reklama
Alak - pomysł z kokarda jest świetny - ale jak tak zrobię, to wariat na 100we potraktuje mnie jako prezent i będzie chciał rozpakować - :-D hahaha, a ja teraz jestem antyseksualna !!! A kysz !!! Tetra odpada, bo mój mąz dopiero po 20 z pracy wraca ... no i mysle ... zrobie kolacje chyba jakąś - sama nie wiem :rofl2:
Co tam jak się dziś czujesz ? Niech zgadne- pewnie dobrze :-pfuksiara :)

klavel - Turcja powiadasz - hm... skromnisie :-D
A co do pracy, ja tez idę, za godzinę :-(

Nagapalma czuję się hmmmm zaje..cie dobrze :):):) jak zwykle zresztą, gdyby nie brak okresu i potwierdzenie u gina chyba nie uwierzyłabym, że to ciąża :-D a co do aseksualności - hmm też tak mam, ale może warto czasem się przełamać i zrobić to dla nich, nawet jeśli nie będziemy miały z tego przyjemności - nie chce by mój M. zapamiętał moją ciążę jako najgorszy czas w naszym małżeństwie :)

dziewczyny macie też problem ze snem??? ja się budzę ok 3 z uczuciem głodu, jak zjem po 2 godz męczenia się usnę, dziś obudziłam sie przed 3 ale nie zjadłam, bo rano szłam na badania, masakra, mdliło mnie że hej

PALMA; EWELINA; ALKA; MARCIAA - zajrzyjcie do swojej skrzynki pocztowej :-)

Alak klavel - Turcja powiadasz - hm... skromnisie :-D
A co do pracy, ja tez idę, za godzinę :-(
Mi zostalo jeszcze pol godziny na szczescie, ja pracuje dwa razy w tygdniu po 3 godziny z dzieciaczkaimi w grupie zabawowej, takze zleci szybko

Nagapalma czuję się hmmmm zaje..cie dobrze :):):) jak zwykle zresztą, gdyby nie brak okresu i potwierdzenie u gina chyba nie uwierzyłabym, że to ciąża :-D a co do aseksualności - hmm też tak mam, ale może warto czasem się przełamać i zrobić to dla nich, nawet jeśli nie będziemy miały z tego przyjemności - nie chce by mój M. zapamiętał moją ciążę jako najgorszy czas w naszym małżeństwie :)
ja widze ze mamy podobnie, procz braku miesiaczki zadnych innych objawow nie ma, az sie czasami zastanawiam czy ze mna aby wszytsko w porzadku

dziewczyny macie też problem ze snem??? ja się budzę ok 3 z uczuciem głodu, jak zjem po 2 godz męczenia się usnę, dziś obudziłam sie przed 3 ale nie zjadłam, bo rano szłam na badania, masakra, mdliło mnie że hej

nie znam tego problemu jak sie wieczorem poloze tak wstaje dopiero rano, a niekiedy sie nie chce :)

ewelina naweet nie nie wiem czy ja w ogóle powinnam Tobie odpisywać i się udzielać hehe bo nie dość, że nie mam żadnych dolegliwości i objawów to i śpię dobrze - jak dziecko :-) budzę się tylko na siusiu, ale to idę niemal na śpiąco i po powrocie do łóżka zaśnięcie zajmuje mi od 30 sekund w porywach do dwóch minut:-D i wcale nie piszę tego by Was drażnić moje kochane ;-)

ja widze ze mamy podobnie, procz braku miesiaczki zadnych innych objawow nie ma, az sie czasami zastanawiam czy ze mna aby wszytsko w porzadku

klavell tak to można naprawdę cieszyć się ciążą, a my głupie zastanawiamy się czy wszystko ok :) i czekamy na mdłości :-p
dziękuję za zaproszenie do zamkniętej grupy - muszę tylko ogarnąć o co tam chodzi, ale to już raczej popołudniu w domu - w pracy muszę choć udawać, że pracuję :rofl2:

A ja właśnie wróciłam z badań...hehe pobrali mi 3 fiolki krwi, babeczka się pyta czy wszystko ok, czy się dobrze czuje, na co ja do niej, że oczywiście no bo tak też faktycznie było. Po czym wychodzę z gabinetu i do mojego D.: Chodź, jedziemy! Zdążyliśmy ujść 5 kroków, a mi się słabo robi:) No to w tył zwrot i z powrotem do przychodni, usiadłam, zjadłam banana, popiłam trochę wody i przeszło...Ale tak mnie ścięło, że myślałam że zemdleję na 200%...i miałam zapłacić za niektore badania łącznie 100zł a zapłaciłam 160 bo się okazało, że Hbs tez jest płatny:/

reklama
Do góry