reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

JA tez jestem juz od godziny na nogach, kawke zdarzylam wypic i kanapeczki zjesc, i probuje was nadrobic, choc mozolnie mi to idzie.
Slonko swieci, atu zaraz do pracy trzeba isc :/

PALMA - z kokardka swietny pomysl, tez mialam proponowac jakas kolacje, kino, czy coz podobnego, my co roku z okazji rocznicy slubu gdzies wybywamy sami, w tym roku byla to Turcja zobaczymy jak to bedzie za rok z dwojka juz maluszkow :)

reklama
Alak - pomysł z kokarda jest świetny - ale jak tak zrobię, to wariat na 100we potraktuje mnie jako prezent i będzie chciał rozpakować - :-D hahaha, a ja teraz jestem antyseksualna !!! A kysz !!! Tetra odpada, bo mój mąz dopiero po 20 z pracy wraca ... no i mysle ... zrobie kolacje chyba jakąś - sama nie wiem :rofl2:
Co tam jak się dziś czujesz ? Niech zgadne- pewnie dobrze :-pfuksiara :)

klavel - Turcja powiadasz - hm... skromnisie :-D
A co do pracy, ja tez idę, za godzinę :-(

Nagapalma czuję się hmmmm zaje..cie dobrze :):):) jak zwykle zresztą, gdyby nie brak okresu i potwierdzenie u gina chyba nie uwierzyłabym, że to ciąża :-D a co do aseksualności - hmm też tak mam, ale może warto czasem się przełamać i zrobić to dla nich, nawet jeśli nie będziemy miały z tego przyjemności - nie chce by mój M. zapamiętał moją ciążę jako najgorszy czas w naszym małżeństwie :)

dziewczyny macie też problem ze snem??? ja się budzę ok 3 z uczuciem głodu, jak zjem po 2 godz męczenia się usnę, dziś obudziłam sie przed 3 ale nie zjadłam, bo rano szłam na badania, masakra, mdliło mnie że hej

PALMA; EWELINA; ALKA; MARCIAA - zajrzyjcie do swojej skrzynki pocztowej :-)

Alak klavel - Turcja powiadasz - hm... skromnisie :-D
A co do pracy, ja tez idę, za godzinę :-(
Mi zostalo jeszcze pol godziny na szczescie, ja pracuje dwa razy w tygdniu po 3 godziny z dzieciaczkaimi w grupie zabawowej, takze zleci szybko

Nagapalma czuję się hmmmm zaje..cie dobrze :):):) jak zwykle zresztą, gdyby nie brak okresu i potwierdzenie u gina chyba nie uwierzyłabym, że to ciąża :-D a co do aseksualności - hmm też tak mam, ale może warto czasem się przełamać i zrobić to dla nich, nawet jeśli nie będziemy miały z tego przyjemności - nie chce by mój M. zapamiętał moją ciążę jako najgorszy czas w naszym małżeństwie :)
ja widze ze mamy podobnie, procz braku miesiaczki zadnych innych objawow nie ma, az sie czasami zastanawiam czy ze mna aby wszytsko w porzadku

dziewczyny macie też problem ze snem??? ja się budzę ok 3 z uczuciem głodu, jak zjem po 2 godz męczenia się usnę, dziś obudziłam sie przed 3 ale nie zjadłam, bo rano szłam na badania, masakra, mdliło mnie że hej

nie znam tego problemu jak sie wieczorem poloze tak wstaje dopiero rano, a niekiedy sie nie chce :)

ewelina naweet nie nie wiem czy ja w ogóle powinnam Tobie odpisywać i się udzielać hehe bo nie dość, że nie mam żadnych dolegliwości i objawów to i śpię dobrze - jak dziecko :-) budzę się tylko na siusiu, ale to idę niemal na śpiąco i po powrocie do łóżka zaśnięcie zajmuje mi od 30 sekund w porywach do dwóch minut:-D i wcale nie piszę tego by Was drażnić moje kochane ;-)

ja widze ze mamy podobnie, procz braku miesiaczki zadnych innych objawow nie ma, az sie czasami zastanawiam czy ze mna aby wszytsko w porzadku

klavell tak to można naprawdę cieszyć się ciążą, a my głupie zastanawiamy się czy wszystko ok :) i czekamy na mdłości :-p
dziękuję za zaproszenie do zamkniętej grupy - muszę tylko ogarnąć o co tam chodzi, ale to już raczej popołudniu w domu - w pracy muszę choć udawać, że pracuję :rofl2:

A ja właśnie wróciłam z badań...hehe pobrali mi 3 fiolki krwi, babeczka się pyta czy wszystko ok, czy się dobrze czuje, na co ja do niej, że oczywiście no bo tak też faktycznie było. Po czym wychodzę z gabinetu i do mojego D.: Chodź, jedziemy! Zdążyliśmy ujść 5 kroków, a mi się słabo robi:) No to w tył zwrot i z powrotem do przychodni, usiadłam, zjadłam banana, popiłam trochę wody i przeszło...Ale tak mnie ścięło, że myślałam że zemdleję na 200%...i miałam zapłacić za niektore badania łącznie 100zł a zapłaciłam 160 bo się okazało, że Hbs tez jest płatny:/

reklama
Do góry