reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Gośka - takiemu 18latkowi to cos czym sie interesuje :) gry, ksiązki, muzyka :>

ja ide suszyć włosy .. a chce spaaać :(
aa, i wkreciłam sie w kolejny serial :D ' The Lying Game' :-)

reklama
Gosia zależy jakie te buraki jak duże to dośc długo się gotują, a tak to chyba ok. godziny ;)

Jestem zmęczona, a ciągle leże w łóżku..

Gabryś zdajesz sobie sprawę z tego, że jak zobaczę jaki jest ten nowy serial i mi się spodoba to będę znów maniakalnie oglądać ;D

Bakalia i Gabryś - ja proszę Was o niedodawanie nowych tytułów tutaj, bo ja w oczekiwaniu na Chirurgów połykam wszystko.

A tym burakom to chyba pamiątkowe zdjęcie zrobię.

Strzyga - biegunka to też objaw zbliżającego się porodu - organizm się oczyszcza. Ponoć.

A, i Gabryś - trzeba najpierw wiedzieć, czym się on interesuje... Różnica między nami (bo ja z S rówieśnicy) to 10 lat i w zasadzie żadnego kontaktu nie mamy z nim. Ciężko się z nim gada, bo jak przyjeżdżamy do Krosna to on woli z kolegami lub z komputerem siedzieć jak z nami. Ale książka może... Tylko kurcze jaka... Najlepiej chyba do fizyki, kurde, żeby się uczyć zaczął :)

Bakalia i Gośka - dokladnie w tym celu informuje was o tytule filmu :-) naprawde fajny :-) nie ma o gadać, przeciez musimy sobie jakoś urozmaicać ten tracony w lozku czas :-)

Gośka - skoro przy kompie to może kup mu jakieś oryginalne USB, rozne ciekawe są :D albo fajne słuchawki :-)

Gośka, to ten brat S. wiekowo tak jak mój brat, do tego jeszcze albo koledzy albo komp.. ja mojemu to kupuje zawsze coś do ubrania, albo daje pieniądze - druga opcja jest dla mnie łatwiejsza, bo wiem że zawsze na coś zbiera teraz na jakąś bluzę markową..

Aninaa, no ja to tylko teorią się posługuję jak na razie :)

Bakalia - no ale między Tobą a bratem jest mniejsza różnica wieku. Poza tym mój S jakoś nie przywiązuje większej wagi do tego, co kupić swojej rodzinie, więc ja się tym po cichu zajmuję. W zasadzie co roku idziemy na łatwiznę i kupujemy ciuch. I chyba tak będzie i tym razem, chyba, że usb. taniej będzie kupić mu jednak t-shirt. I chyba bezpieczniej.

reklama
Fakt, mniejsza różnica wieku.. ale powiem Ci że z prezentami to zawsze jest problem. Jaka by to okazja nie była i dla kogo miałoby to nie być - zawsze są dylematy co kupić?

chyba czas się ubrać..

Do góry