reklama
Gosia zależy jakie te buraki jak duże to dośc długo się gotują, a tak to chyba ok. godziny 
Jestem zmęczona, a ciągle leże w łóżku..
Gabryś zdajesz sobie sprawę z tego, że jak zobaczę jaki jest ten nowy serial i mi się spodoba to będę znów maniakalnie oglądać ;D
Jestem zmęczona, a ciągle leże w łóżku..
Gabryś zdajesz sobie sprawę z tego, że jak zobaczę jaki jest ten nowy serial i mi się spodoba to będę znów maniakalnie oglądać ;D
Bakalia i Gabryś - ja proszę Was o niedodawanie nowych tytułów tutaj, bo ja w oczekiwaniu na Chirurgów połykam wszystko.
A tym burakom to chyba pamiątkowe zdjęcie zrobię.
Strzyga - biegunka to też objaw zbliżającego się porodu - organizm się oczyszcza. Ponoć.
A, i Gabryś - trzeba najpierw wiedzieć, czym się on interesuje... Różnica między nami (bo ja z S rówieśnicy) to 10 lat i w zasadzie żadnego kontaktu nie mamy z nim. Ciężko się z nim gada, bo jak przyjeżdżamy do Krosna to on woli z kolegami lub z komputerem siedzieć jak z nami. Ale książka może... Tylko kurcze jaka... Najlepiej chyba do fizyki, kurde, żeby się uczyć zaczął
A tym burakom to chyba pamiątkowe zdjęcie zrobię.
Strzyga - biegunka to też objaw zbliżającego się porodu - organizm się oczyszcza. Ponoć.
A, i Gabryś - trzeba najpierw wiedzieć, czym się on interesuje... Różnica między nami (bo ja z S rówieśnicy) to 10 lat i w zasadzie żadnego kontaktu nie mamy z nim. Ciężko się z nim gada, bo jak przyjeżdżamy do Krosna to on woli z kolegami lub z komputerem siedzieć jak z nami. Ale książka może... Tylko kurcze jaka... Najlepiej chyba do fizyki, kurde, żeby się uczyć zaczął
Dorotka_23
Fanka BB :)
Strzyga pamiętam :-)
Bakalia i Gośka - dokladnie w tym celu informuje was o tytule filmu :-) naprawde fajny :-) nie ma o gadać, przeciez musimy sobie jakoś urozmaicać ten tracony w lozku czas :-)
Gośka - skoro przy kompie to może kup mu jakieś oryginalne USB, rozne ciekawe są
albo fajne słuchawki :-)
Gośka - skoro przy kompie to może kup mu jakieś oryginalne USB, rozne ciekawe są
Gośka, to ten brat S. wiekowo tak jak mój brat, do tego jeszcze albo koledzy albo komp.. ja mojemu to kupuje zawsze coś do ubrania, albo daje pieniądze - druga opcja jest dla mnie łatwiejsza, bo wiem że zawsze na coś zbiera teraz na jakąś bluzę markową..
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
tak,jak masz szczęście to organizm oczyści się sam w postaci biegunki a czasem i wymiotów. a jak nie masz szczęścia to czeka Cię lewatywaStrzyga - biegunka to też objaw zbliżającego się porodu - organizm się oczyszcza. Ponoć.
Aninaa, no ja to tylko teorią się posługuję jak na razie
Bakalia - no ale między Tobą a bratem jest mniejsza różnica wieku. Poza tym mój S jakoś nie przywiązuje większej wagi do tego, co kupić swojej rodzinie, więc ja się tym po cichu zajmuję. W zasadzie co roku idziemy na łatwiznę i kupujemy ciuch. I chyba tak będzie i tym razem, chyba, że usb. taniej będzie kupić mu jednak t-shirt. I chyba bezpieczniej.
Bakalia - no ale między Tobą a bratem jest mniejsza różnica wieku. Poza tym mój S jakoś nie przywiązuje większej wagi do tego, co kupić swojej rodzinie, więc ja się tym po cichu zajmuję. W zasadzie co roku idziemy na łatwiznę i kupujemy ciuch. I chyba tak będzie i tym razem, chyba, że usb. taniej będzie kupić mu jednak t-shirt. I chyba bezpieczniej.
reklama