reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ja prezenty mam już wszystkie kupione, tzn zamówione i teraz czekam na paczki:-) Mam nadzieje, że wszystkie dotrą na czas.

Dziewczyny, jaki miałam dzisiaj głupi sen. Pierwszy raz mi się dzidziuś śnił. No więc śniło mi się, że on juz był na świecie, a my nie potrafiliśmy się nim zając. Ja go nie umiałam nakarmic,itp. A czasem był on taki malutki jak lalka barbie i nam ciągle gdzieś ginął, albo mąż go ubraniami przykładał. MASAKRA:szok:

reklama
Gosia i prawidłowa ta teoria :) dodałam tylko wymioty do kompletu :) ja takie porządne oczyszczenie miałam dzień przed porodem. zaczęło się już podczas skurczy (tych lekkich) a następnego dnia urodziła się Ola :)

Gośka - decyzja nalezy do Ciebie :tak: ja jak czasem widze w sklepie takie dziwaczne smieszne usb, co bym niegdy nie pomyslala ze to wogoole usb moze byc to nie moge sie powstrzymac od ogladania. a nie sa wcale takie drogie :tak:

ja juz po badaniach, dobrze, że moge je zrobic tak blisko domu bo juz teraz czuje sie zmeczona .. najbardziej tym wychodzeniem na 4 pietro :-(
a jutro KTG, nie moge sie doczekać :-)

witam
ale naskrobalyscie...
Strzyga-na moje oko to Ty juz niedlugo urodzisz...
Melisa-raczej jak bedziesz karmic, to nie bardzo dasz rade chodzic bez stanika, bo na poczatku mleko samo cieknie i potrzebne sa wkladki laktacyjne no i stanik!
bertula- witaj!

jaki troll ze mnie wiedziałam,że ok 9-10 ma być kurier, nastawiłam sobie budzik na 8.50 ale oczywiście nei wstałąm, stwierdziłam, ze zdarzę się ubrać jak zadzwoni do domofonu. Zadzwonił i ja w popłochu zaczęłam szukac ubrań, że było sprzątanie w szafie na świętach nie mogłam znależć niczego co szybko wchodzi na mnie ehhh i faceta trochę potrzymałam za drzwiami. W ogóle ja jakieś 70% ciazy to przespałam, myślałam, ze na koniec będę miała z tym problem bo pamiętam jak dziewczyny narzekały pod koniec, ze spać nie mogą ale gdzie

reklama
Ewelina najważniejsze że w końcu mu otworzyłaś. ja we wtorek miałam do lekarza na rano a że nie chciałam zaspać na autobus to ustawiłam budzik na ósmą.. ale i tak nie wstałam na czas, dopiero o 9.00. Coś jest z tym spaniem, bo na początku ciąży ciągle spałam, teraz pod koniec też ciągle śpię..
na dodatek dziś dziwnie się czuje, brzuch mam twardy - a jak nie mam, to zaraz się robi. boli mnie jak przełykam herbatę - dziwne!

Do góry