reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

jeszcze nam te buraki uszami będa wyłazić jak w poporodowej anemii będziemy zewsząd słyszały głosy "jedz buraki, dużo buraków, w każdej postaci...":-D

na zgagusię może być też Rennie tabletki do ssania do wyboru smak mięta lub owocowy.

powiedzcie mi jak polubić mam wodę- od kiedy na początku ciąży rzygałam nią jak kot od wtedy ani kropli do ust nie mogę wziąść:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
hej!! na zgage revogastrin!!!
a z tym ze dziecko bedzie mialo dlugie wloski jak sie ma zgage to oczywiscie bajka!prosze nie wierzyc!
mam prosbe do "was" tzn tych co wpisuja wiadomosci sms ze szpitala na watek odpowiedni bo zanim sie tu cos odkopie to paznokcie mozna cale zjesc :D
hm..>dorotka? piekne pierniczki jutro ide po produkty i tez zrobie tak mi sie spodobal ze obdaruje rodzinke bo z kasa licho w tym roku;/
Citrronka sto latek kochana !! i wszystkiego o czym marzysz aby sie spelnilo:*
buraki hehe niezle do mnie jeszcze nic nie przemawialo :D
dobranoc mamusie:)
ps. ciekawe ktora nastepna, ja mam wizyte dopiero 19... ojejj ale czas szybko leci:)
proponuje po mału założyc wątek: opowiesci z porodowki!! oraz zdjecia naszych kochanych maleństw < bez kom > i osobny z komentarzami aby było przezroczyscie:) co wy na to?

Zapomniałabym dostałam dziś list z ZUSu, że nie mam podpisanej umowy z Otwartym Funduszem Emerytalnym i że mam wybrać sobie jakiś do 10 stycznia, jak nie to ZUS wybierze mi losowo. I tutaj mam pytanie, czy mam iść do ZUSu i oni mi przedstawią oferty OFE? Czy mam szukać w internecie? Bo nie mam pojęcia, a jestem totalnie zielona w tych sprawach. Oczywiście jutro podejdę do ZUSu ale już wiem że będą tam mega kolejki..

i jaki OFE polecacie?

Ostatnia edycja:
Ja w zeszłym roku to przechodziłem. Informacji wyszukałem w internecie i wypełniłem jakiś formularz online 9 stycznia :baffled: Umowę przysłali z datą tego formularza uzupełnioną i czekającą na podpis. Odesłałem i wszystko zostało załatwione paroma kliknięciami oraz wizytą na poczcie.

jestem mega wkurzona!!
A. miał byc niby o 22, i co? oczywiscie go NIE MA. dzwoniłam i dowiedzialam się że bedzie po 23, czyli znajac zycie kolo 24.. uhhh! i do tego boli mnie brzuch. wzielam nospe, ale jak narazie to nic nie dała. :angry::angry:

Bakalia, lepiej sama sobie wybierz bo zus jak losuje to pomija 3 najlepsze ofe. Ja mam w ing. Nie wiem czy polecać bo się nie znam, ale jak wybierałam to byli najwyżej. Nawet nie wiem jak teraz stoją.

A ja jestem bardzo zadowolona- skrecilismy z Mezusiem lozeczko, dalismy materacyk i poscielke :-) I wyglada super :-) Do tego zrobilismy porzadek w sypialni za lozkiem, podloga umyta, dywan zwiniety (bo zamowiony jest nowy) i drzwi sciagniete :-)

I sie ciesze :-)

Milych snow :-)

reklama
Dobrej nocy Melisa:)
Ja z racji, że sobie zrobiłam ponad 3-godzinną drzemkę, nie mam jeszcze chęci się kłaść. Z A. będziemy tradycyjnie jak co kilka dni oglądać hokej:-D.Ciekawe o której padnę;-).A jutro, a właściwie już dziś jedziemy kupić mi butki z deichmanna.

Do góry