reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
pati Ty mnie nie strasz z ta logika, bo po Tobie pojawila sie marys a potem ja z tych co doniosly:-p ja jeszcze nie chce, jutro mam gina za tygdzien polozna a musze wytrzymac do czwartku za tydzien:-D

marciaa fajnie, ze lepiej sie czujesz, podaruj mi troche tego samopoczucia:-D

asiuk, ales sobie date wybrala, mama zamiast sie noworoczyc to na porodowce byla:-D

Citronka masz urodziny? gratki i szybkiego porodu:-)

O Citronka wszystkiego najpiekniejszego Ci życze z okazji urodzin, ale najbardziej to lekkiego łatwego porodu, a co tam zaszaleję...... i żeby było wesoło:-D.

Liv no ja też chciałam się zabawić, fajerwerki zobaczyć:-D. A teraz co roku mam wystrzałowe urodzinki:-D

No nie wytrzymam :szok: :szok: :szok:
Przez parę dni mnie nie było, a tu takie zmiany!
Myślę sobie dzisiaj "ciekawe czy jest jakaś wiadomość od Mami?", wchodzę na BB a tam - nie Mami, tylko Asteria już rozpakowana!
Mami nareszcie jesteś, dobrze, że jeszcze w dwupaku.
Co do Asterii to po prostu SZOK!!! Cieszę się, że wszystko w porządku, ale rodzice mają prezent na Święta :-)

Wiecie co.. ja też mam termin tak jak Asteria :) ale jeszcze się trzymam, myslałam że ja będę pierwsza bo za tydzień w poniedziałek mam się stawić w szpitalu, już mam skierowanie na ściągnięcie szwu i odstawienie tabletek..
A wogóle to wszystkie Was pozdrawiam..rzadko piszę ale lubię podczytywać :))

Mój D. jak wczoraj mu powiedziałam, że chyba będzie pierwsza rozpakowana styczniówka, to wpisał mi do telefonu wszystkie numery taksówek w naszym mieście. I zaczął mi sto pytań zadawać skąd będę wiedziała, że to już ;-) Obawia się, że nie będzie go wtedy w domu. Jejku...;]
Ja mojemu maleństwu mówię, że po drugim stycznia może się zbierać na ten świat, ale nie teraz, bo ja się psychicznie muszę przygotować.
Citronka również życzę wszystkiego najlepszego:-) I 3 z przodu to jeszcze nie taka stara z ciebie kobitka :-) Maluch cię odmłodzi.

reklama
Do góry