reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Strasznie jestem dzis zalatana i nie mam za bardzo czasu śledzić co pisecie na forum a jestem ciekawa czy mala Ninka trafila do inkubatorka czy jest razem z Asterią? Czy wiemy cos na ten temat? Wiemy ile dostała punktów? Przepraszam jesli juz pisałyscie o tym.

reklama
Ja znów leniu****e, wysłałam męża do sklepu i apteki po no-spę i czytam e-maile.
Ja powoli mam dość ciąży, w nocy nie mogę się ułożyć, w dzień też ciężko usiedzieć bo mała mnie gniecie, swoją drogą ciekawe ile urosła. :happy2:Boli mnie kręgosłup, tyłek z powodu hemoroidów, brzuch- tak bardziej mięśnie podtrzymujące, ciągle latam do kibla, jednocześnie chce mi się pić, ehhh uroki ciąży. :angry:
Citronka - zwolnij trochę, wyluzuj. :rofl2:

A Dorotka upiekła już ciastka na choinkę :-)
TA DAM ciastka.jpg

Dorotka - o jaaa piękne te ciasteczka :-) (zdolniacha z Ciebie)
Anastazzja - i tak być powinno że babcia taka zaangażowana, w końcu jakby nie było to nowy członek rodziny, już wiem co to jest Sponge Bob :-) wyobraź sobie że trafiłam na tą bajkę w TV, śmieszny stworek.

Dobra zmykam bo nie mam siły pisać.

Citronka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a ta 3 z przodu się nie przejmuj, to chyba najfajniejszy okres w życiu kobiety, u mnie jeszcze rok i 1,5 miesiąca i będzie 4 z przodu :szok:, ale się nie przejmuję :-p

reklama
Do góry