reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
heh...fajnie, że Asteria ma już Ninkę przy sobie;):)

ja powiedziałam mojemu P. że urodziła 1 styczniówka w 36 tygodniu ciąży, a ona na mnie z takim przerażony wzrokiem " to Ty też możesz wcześniej urodzić???" lol...jego mina bezcenna...:p chłopina myśli, że ma jeszcze co najmniej 7 tygodni "spokoju":D ale zobaczymy jak będzie:D

Liv:D ja z tej okazji zażądałam śniadania do łóżka, bo coś mnie rozłożyło i kaszel i kluchę mam...

a mała Hania jakieś przemeblowanie w brzuchu mi urządza...

Gośka...ja też uważam, że little pretty liars jest beznadziejne, ale się wciągnęłam:D:D

Ostatnia edycja:
ja tylko poszlam na wizyte wracam a tutaj taka niespodzianka:-):-)
dzis mialam tylko ktg skurcze tak jak tydzien temu nieregularne a za tydzien usg.
ide dalej lezec i sie kurowac:-)

lez malutka

no ja sniadania do lozka nie moglam zazadac anastazja, natomiast moje dziecko to zrobilo, wiec musialam wstac, doczlapac sie, zrobic i nakarmic:tak:potem nakarmilam siebie. Lepiej nie choruj :blink:u mnie w domu w ogole wszyscy mowia bym jeszcze wytrzymala z brzuchem, ale ja juz sily nie mam

Super, ze Ninka juz jest :)))))) wlasnie przegladalam pierwsze strony tego watku, wiele z Was tam nie ma, sa te ktorym nie udalo sie wytrwac :( ale jakby szlo po kolei to teraz na mnie kolej, bylysmy z Asteria pierwsze.....
Ja zadzwonilam do mojego M z ta wiadomoscia, placzac jak glupia :) powiedzial, ze to nie oznacza, ze na mnie kolej, ale najbardziej byl zdziwiony, ze na FB juz ta info sie pojawila :)))))
Wow dziewczyny , zaczelo sie, ale fajowo!!!!!!!!

a ja z 3 dni nie zaglądałam i dziś chciałam Was nadrobić, ale bez szans...chyba :-D
No i jeszcze to doznanie szoku z Asterią, że chyba się położę i nie będę ruszać tak z 4 tygodnie chociaż:rofl2:.
Rany Julek cykor mnie obleciał.:szok:
--------------------------------------
Ale wpadł mi taki oto pomysł- ponieważ ja jestem z 1 stycznia to tej mojej koleżance forumowiczce, która rozpakuje się w tym dniu chcę podarowac jakiś mały prezencik:tak:....... tylko mi tu nie szaleć i nie pchać się;-).
---------------------------------------
Byłam w tej IKEA w niedzielę- masakra ile ludzi, a wybraliśmy się o 10 rano żeby uniknąć tłoku:-D:angry:.
Dla maluszka nie kupiłam nic- ochraniacze moim zdaniem sa kompletnie do niczego i chyba jednak kupię "tradycyjnie już" na Allegro.
Kupiliśmy za to ta komodę MALM Komoda, 6 szuflad - okl brzoz/lustro - IKEA, któraś z Was kupiła i polecała tą z lustrem wąską. bardzo mi się podoba i ponieważ mamy już tą dużą to będzie do kompletu.
---------------------------------
straszne rozstepy mi się zrobiły na brzuchu, czy Wy coś stosujecie?

reklama
Widze jestesmy podczytywane :) Pozdrawiamy wszystkie mamusie 2011:-D

Ciekawe jak malutka Asterii ale waga ma b. ładną :))

mnie glod zzera, sen męczy. Ja im blizej porodu tym lepiej sie czuje he he

Do góry