reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja rowniez sie witam, juz jestem ubrana, wykapana, pomalowana, dzis jade z A. do niego do domu, dac prezent jego mamci, nei moge sie doczekac! :)
jednak odkrycie poranne ze bluzka ktora dawniej wisiala na mnie jak dluga sukienka, dzis jest okej, i mnie opina wcale nie dodał mi humoru :no:

Asteria - rany! trzymam kciuki! dawaj znac co i jak, mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko super! :-)

reklama
ciężka noc za mna nie mogłam spać bez przerwy myśląc co tam sie dzieje na porodówce w sąsiednim mieście czyli u Asterii i Ninki...

ale rano Asteria napisała:

Dalej czekanie brak pełnego rozwarcia a nic mi nie mogą dać. Tak więc dalej czekam. Pozdrowienia dla Styczniówek.

i ja się witam wtorkowo
i nie mogę się doczekać informacji od Asterii trzymam kciuki
ja też poproszę o jakiś nr tel. na priv. może od Anastazji bo masz termin na koniec stycznia

Bakalia Niki udanych wizyt

Kasia przykro mi że masz taką teściową na pocieszenie, moja nie lepsza jak kiedyś pisałam nie rozmawiam z nią 18 lat ale jak pytałam mojego K czy jej mówił że jestem wciąży to powiedział że tak i się bardzo cieszy zobaczymy czy przyjedzie jak się Lenka urodzi ale na samą myśl mnie trzepie.
na święta wielkanocne przeprowadziliśmy się do nowego domu ona odwiedzała zawsze K jak ja byłam w pracy a teraz zaraz po świętach poszłam na L4 i nie miała jak przyjechać żeby mnie nie było i w sumie nie wie jak mieszkamy gul jej chodzi wysyła szwagra żeby zdięcia robił i ostatnio dowiedziałam się że mnie obgadywała do mojej ciotki (z tego samego miasta są) że jej synek taki biedny pracować musi a ja sobie w domu siedzę. Ręce opodają:angry:

Niki różne mogą być powody, że oksytocyny nie dają. Czasem lepiej wolniej bo zbyt gwałtowne skurcze mogą porozrywać no i wymęczyć. Niech się toczy...
Byle Asteria była zadowolona z przebiegu no i maluszek też.

Dobry dobry ...
Niewyspana jestem strasznie, do 2 w nocy miałam dyżur z dziećmi sąsiadów, więc dziś jak o 7 budzik zadzwonił czułam się strasznie :dry:
Niki pogoni to my nie lubimy ;) .... co do pytania o prezent od koleżanek... i leżaczek i mata to fajne prezenty .. i nie myśl o tym czy dzidziuś będzie lubił, bo jak się urodzi to też Ci maleństwo nie powie czy chce leżeć w leżaczku - trzeba przetestować .. Tobie i bakaali życzę dziś udanych wizyt
Kasia zdrówka !!!!!
Asteria czekamy :)

Witam mamusie, przez całą noc myślałam o Asterii i ciągle odpalałam neta w telefonie żeby sprawdzić czy są od Niej jakieś newsy.

Po wczorajszym gotowaniu i pieczeniu wszystko mnie dziś boli, tzn nogi i kręgosłup a tu jeszcze tyle sprzątania przede mną no ale muszę się wziąć w garść. Dopiję kawusie i zaczynam działać. Mam nadzieję że synuś mi pomoże (ten starszy oczywiście) a przynajmniej nie będzie mocno przeszkadzał hehe.

reklama
witam się i ja :)
też tak z rana bo nie mogłam spać.. przebudzałam się w nocy i pierwsze co miałam w głowie to "jak tam Asteria" a jak tylko mężulek się przebudził to też mu powiedziałam: "styczniówka zaczęła rodzić" aż w szoku chłopaczyna był ;-)

jeżeli któraś chce ode mnie numer kom to nie ma problemu :) napiszcie na priv ;-)

więc Ninka jeszcze w brzuszku.. także dalej trzymam mocno kciuki za dziewuchy!

Tiramisu jak możesz wklejaj smsy w wątku: sos- sms będą bardziej widoczne ;-)

zjadłam śniadanko.. piję herbatę z cytryną i miodem (bo chyba coś mnie bierze) i mam straszną ochotę posprzątać.. ale jak tylko wstaje to mnie za sekundkę coś zaczyna boleć :/

Do góry