reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Łomatko, to ja tu sobie przespałam całą noc jak niemowlę, wstaję, a tu takie newsy!!! Asteria, trzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybko...tym razem już pewnie z Ninką :D

reklama
Już tak późno i żadnych wieści o Asterii i Nince? Ciekawe jak się mają. Będe chyba co 3 minuty teraz sprawdzac. Na pewno wszystko jest ok ale ciekawe jak sie czuja ;)

Witam :-)

A ja dzis sobie pospalam... Do 9.30. Obuszil mnie Mezus jak wychodzil do pracy, bo tak to bym pewnie spala do poludnia :-) Wlasnie zjadlam sniadanko i zaraz bede pic kawke i jadla ciasteczka :-)

Milego dnia :-)

Hej Dziewczyny wlazłam w pierwszej kolejności na sos sms i gały mi wyszły. Aż się wystraszyłam. Sama już się nie mogę doczekać porodu i Dzidzi ale jak myślę, że przyjdzie co czego to się zaczynam stresować. Mam nadzieję, że opiekę Asteria ma dobrą. Trzymam kciuki, aby ta II faza porodu przebiegła szybko. A tak mi się śniło ostatnio, że któraś z nas z forum urodziła.
Moja koleżanka miała termin na sobotę i wczoraj do niej smska pisałam i cisza...zawsze odpisywała lub dzwoniła. Ciekawa jestem, czy i Ona już nie zaczęła.

Czytałam o tych dobrych radach...współczuję choć też jakieś tam słyszę ale to olewam.

Citronka
podziwiam Twoją determinację w kuchni. Mi to już się odechciewa robienia śniadanek, obiadków i stania w kuchni. Spać nie mogę i skurcze mnie łapią w łydkach. Nic mi się dzisiaj nie chce. Idę coś zjeść.

a ja tylko napisze :
zeby nie pisac na sos sms tylko tutaj
jejku asteria trzymaj sie kochana !
i zeby Ninka byla zdrowa i silna!!!

ale sie wystraszylam i zdenerwowalam jejku, az mnie brzuch zaczal bolec;/
boze na mnie tez niedlugo czas o matko;/

ah i wizyte u gina mam w czwartek dopiero to zobaczymy co powie
tymczasem szukam przepisu na pierniki zeby obdarowac rodzine pod choinke
czy ktoras ma sprawdzony?:-)

reklama
Bardzo dziękuję którymś tutaj koleżankom z forum, które zaintrygowały mnie serialem Pretty Little Liars, bo zaczęłam to oglądać i nie chcę nikgo urazić - jest strasznie denny, ale mnie wciągnął i teraz muszę go obejrzeć do końca.
Mam do tego tendencję - Pierwsza miłość mnie również wciągnęła (nie mieliśmy kiedyś TV i jak nie miałam co robić to włączałam Iplę).

No więc siedzę już 2 i pół godziny i oglądam.

Do góry