reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Sorki, nie sprecyzowałam, to pierwsze co robi za fotelik.Koleżanka mi mówiła, że ona zamiast leżaczka miała i się u niej sprawdził
Tylko z tym nosidełkiem co jest fotelikiem, to jest tak że za długo nie może przybywać w nim bo dzieciaczek ma wtedy nienaturalnie wygięty kręgosłup, więc jak bym miała sprzątać i pilnować małego to wybrałabym opcje leżaczka zamiast tego nosidełka.

reklama
A my bylismy w Castoramie i Komforcie - chcielismy kupic dywanik do sypialni, naklejki i lampke dla Milenki, ale nic ladnego nie znalezlismy :-) I chyba zamowie przez internet :-)

A potem w Tesco - troche tego, troche tego i caly koszyk apakowany i 400zl poszlo :-)

Asteria- trzymaj sie cieplutko :-) I czekamy na wiesci :-)

Justys- nie przejmuj sie i tak zrobisz po swojemu :-)

Niki- mysle, ze lezaczek to dobry pomysl :-)

Milych snow :-)

Justyś niestety w koło nas jest coraz więcej "życzliwych" osób.. jedyne co nam pozostaje to starać się nie denerwować (choć wiem że to ciężkie) i najlepiej w ogóle takich ludzi nie słuchać.. wpuszczać jednym uchem, a drugim od razu wypuszczać ;-)
ludzie gadali i będą gadać.. ich strata że są niemili.. bo to MY rodzimy i to będzie NASZE dzieciątko i to MY będziemy robić z nim to co chcemy :-)

jej i jak tylko zobaczyłam że coś nowego jest w sos sms to mi się gorąco zrobiło! Asteria trzymam kciuki by było wszystko ok!
Kobitki nie komentujcie tego wątku!

ja też na poprawę samopoczucia i bólu krzyża (nie mogłam dzisiaj w ogóle chodzić bo mnie coś kuło w plecach - pewnie młody na jakiś nerw naciskał) wzięłam cieplutki prysznic i od razu lepiej mi się zrobiło :)

Niki niech Ci kupią tą maskotkę z bijącym serduchem jeżeli jej jeszcze nie masz ;-)

a tak w ogóle jest któraś chętna na podanie mi numer kom? żebym w razie czego mogła Was w jakiś sposób poinformować jakby się coś działo.. bo na mężulka że wejdzie na BB nie mam co liczyć bo on ciemny jest jeżeli chodzi o komputery :p

Fazerka:p ale na watku sms jest nowe info od Asterii:) ja napisałam:) nie będą zatrzymywać porodu już, bo kroplówka i tak nic nie daje, więc Ninka niedługo będzie z nami:):)

Fazer, a nie ma cie w zamkniętej grupie? Tam jest kilka numerów. Ja też musze pospisywać numery w razie czego.zapobiegawczo ściągnęłam też bb na komórkę:)

Też apeluje o niekomentowanie wątku sos, bo dostaje palpitacji serca.

Anastazja właśnie widziałam nową wiadomość od Asteri!! jej mam taką adrenalinę teraz że chyba nie zasnę!
Gosia nie ma mnie w grupie zamkniętej ;-)
ale spoko już numer mam w razie "w"

w temacie sos-sms można jakoś dopisać wielkimi literami "wątek BEZ komentarzy"???

Asteria chyba założyła wątek styczniówek :-D no i proszę jako pierwsza się rozpakuje :)

Ostatnia edycja:
tylko moderator może dodać coś do tematu wątku o ile wiem:):)

Fazerka:D Asteria faktycznie założyła styczniówki:D:D pamiętam jak czytałam jej posta:):) kurcze...malutka będzie z nimi na święta:) fajnie mają:D:D

a moje dziecko dziś tak rozbrykane, że szok!! aż rano tatę kopaniem w plecy obudziło:p:p:p

reklama
Do góry