reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
ja też tego rymu nie wyczaiłam :)

ale to dlatego, że dziś czuje się brzydko grubo i źle

....

też chyba pójdę się kąpnąć o ile mi się w ogóle będzie chciało wstać

Asteria, czy to już? Trzymamy kciuki. Jeju!! Zaczęło się dziewczyny..Teraz pewnie co jakiś czas będziemy takie wieści otrzymywać
Niki, faktycznie horror z tym pobieraniem krwi..
Justys, śmiało wyżalaj się, masz powód, a my, kobitki z forum, musimy się wspierać.

reklama
Asteria-trzymaj się Kochana:),mam nadzieję, że Ninka jeszcze posiedzi w brzuszku.
JustYs-ale rymy,wow:)
Alka- masz rację co do Lecha, nie grali ostatnio za dobrze.Co prawda ja, jako fanka Pogoni Szczecin nie powinnam w ogóle nazwy Lecha wymieniać:-D, ale z moim A.oglądamy mecze naszej ligii i zagranicznych też i wtedy się wkręcam i przeżywam jakby moi grali:). Super że Rudnev bramki strzela, bo ostatnio coś mu nie wychodziło. PS. mam nadzieję, że mój A. tego nie przeczyta, bo może mi rozwód za to grozić;-).
Ja już po wizycie koleżanek, było nawet miło. Pytały się co bym chciała dla maleństwa jak się urodzi, bo będą robiły zrzutkę.Mają się niby też nasze panie zmianowe dorzucić.
Dziewczyny, doradźcie co to by mogło być- bo ja nie mam pojęcia.

Do góry