reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dzien dobry...
dziewczyny dopadlo mnie:-(leze plackiem wszytsko mnie boli...na szczescie goraczki nie mam. jutro wizyta.
ja tez spaceruje w nocy do kibelka a co do wstawania to tez mam problem a kosci strzelaja mi jak u starszej babci:-)

reklama
Dzień dobry! Właśnie Was nadrabiam:-)

Dorotka, myslę że dobry pomysł.

Cukiereczek, myslę o Tobie, ale nie wiem co doradzić, nie będę się więc wtrącać, Ty na pewno wiesz lepiej co masz robić.

Ewelina, cieszę się że się wyjaśniło

chapicha, ja też w tej ciąży gorzej, bo starszak mnie ćwiczy:-D

Strzyga mi położna powiedziała żeby wyprasować tylko ten jeden raz a później nie trzeba chyba żeby jakaś alergia czy coś

Mój Ł. zdążył się zaprzyjaźnić z gościem od zmywarki:szok: Tzn widzieli się dwa razy, on w końcu wziął tą zepsutą my kupiliśmy nową. Myslałam że trochę więcej nam da za tą zepsutą a tu tylko 100. No ale chłopaki już się na piłkę umówili i jeszcze idziemy do gościa i żony na kawę bo jego żona jest w pierwszej ciąży i ma mnóstwo pytań:-) I jak tu się złościć?

Bakaalia: podaj mi stronke z ktorej kupowalas koszule tez musze sobie kupic ale te co ja ogladalam nie maja nic wspolnego z bawelna :-( u nas dzisiaj pogoda ładna, zero wiatru trochę chłodno ale ja tam na dwór nie wychodzę, wogóle ledwo co chodzę strasznie bolą mnie kości, kręgosłup. Jak byłama na zakupach w sobote w Carrefourze to jak wrociłam cały dzień przeleżałam i całą niedzielę. Masakra jakaś. Wizytę dopiero mam 21.12 więc jeszcze troche czasu jest. Jutro idę na badania (morfologia,mocz) mam nadzieję że wszystko będzie ok. Koleja noc nieprzespana, co 20 min ubikacja tak mała naciska na pęcherz.:laugh2:

myszka - bardzo towarzyskiego masz tego swojego faceta :-)

dziewczyny, zapłaciłam przelewem, i wyskoczylo cos takiego :

W pierwszej fazie cała suma jest blokowana. Jeśli oferta nie osiągnęła swojego minimum, to pobranie kwoty nastąpi w momencie osiągnięcia minimum złożonych zamówień.
Jeśli oferta osiągnęła już minimum wcześniej, to pobranie kwoty nastąpi za kilka minut.
Jeśli oferta nie zostanie sprzedana z powodu nieosiągniętego minimum zakupów, to cała zablokowana kwota zostanie zwrócona na Twoje konto.
Warunkiem wygenerowania i wysłania na adres e-mail użytkownika kuponu jest zaksięgowanie wpłaty w trakcie sprzedaży oferty w serwisie Gruper.pl

powiedzcie mi co to dokladnie znaczym, bo juz się gubię.
Kiedy dostanę kupon albo jakiekolwiek potwierdzenie zakupu?d
dodam, ze jest opcja wydrukowania kuponu i dania osobie.. wiec juz nie wiem
:szok:

Ostatnia edycja:
Bakalia: w Polsce obowiązuje USTAWA z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych) (Dz. U. z dnia 27 września 2004 r.)
Art.13.1. Ustawy mówi, iż Świadczeniobiorcy (Pacjenci) inni niż ubezpieczeni, którzy:

1. [*=1]nie ukończyli 18. roku życia,

[*=1]są w okresie ciąży, porodu i połogu
mają prawo do świadczeń opieki zdrowotnej na zasadach i w zakresie określonych dla ubezpieczonych, czyli pełnej bezpłatnej opieki zdrowotnej.
Strzyga z tego korzysta, bo nie jest moją żoną, a poza tym ja nie mam w ogóle teraz ubezpieczenia. Jeszcze nie mam umowy o pracę, tylko na umowę o dzieło pracuję. Nie ma najmniejszych problemów z wizytami u lekarzy, ginekologów, hospitalizacją. W większości przypadków wystarczy pokazać kartę ciąży. Czasem tylko babki na recepcji się czepiają, ale wystarczy się powołać na ustawę i mogą się pocałować w d**ę.

Gabryś ja jak coś zamawiałam na darmoszce, to przysyłali mailem, albo na tej stronie jest kupon do pobrania i trzeba go wydrukować. I tak jak pisze, co napisałaś jak zaksięgują wpłatę, to dostaniesz na maila kupon do druku.

wlasnie dostalam email, że zamowienie zostalo sfinalizowane, że kwota zostala pobrana, i ze wlasnie mam czekać na zaksięgowanie pieniedzy .. wiec pewnie sobie poczekam znajac zycie :crazy: myslałam, że bede miala kupon na jutro zeby dać.. a termin zajać na sobote.. ale pewnie zanim zaksieguja minie kilka dni..

EDIT : aaaa, dostalam kupon! :D boze, wiem, moje posty wygladaja pewnie na głupie, aloe mega sie ciesze!

malutkans zdrówka życzę!
Gabryś z tego co ja rozumiem to po prostu musi być ileś tam osób które też chcą kupić ten kupon co Ty.. jeżeli po upływie czasu nie będzie wystarczającej liczy osób to oferta będzie nie ważna i nie dostaniesz kuponu.

reklama
Gabryś: zakupy grupowe wyglądają tak, że oferta jest ważna pod warunkiem, że wykupi ją określona ilość osób. Jeśli tak się stanie, to przyślą kupon na adres e-mail. W innym przypadku zwrócą pieniądze. Kwota wpłacona przez Ciebie jest jakby zarezerwowana, żebyś przypadkiem nie wycofała się z kupna.

Do góry