ufff... skończyłam czytać (dwa dni miałam do nadrobienia)
Witaj
~P :-) jesteś mega sympatyczny gość, w ogóle z tego co czytam to świetna z Was para ze Strzygą, i tak trzymać! Szkoda że mój K nie fascynuje się BB, czasem mu opowiadam co fajnego wyczytałam a on się na mnie patrzy i widzę że lata mu to koło ... (nie powiem czego) :-)
Mój K to taki typowy twardziel, wiecie taki typ macho i rozmowy na babskie tematy kompletnie go nie wciagają no cóż nie można mieć wszystkiego ;-)
Strzyga i ~P życzę Wam abyście stworzyli super rodzinę i udowodnili komu trzeba że można naprawdę kochać, a wtedy szlak jasny trafi kogo trzeba :-)
Gośka RW - ale miałaś sen WOW!
(swoją drogą z Kiro wcale nie jest lepiej :-( ciagle śpi w dziwnej pozycji, musi go bardzo boleć, niech no ja tylko dorwę tego kogoś !!!)
Gabryś - cudowne łóźeczko, jak dla królewny :-)
Mami - martwiłyśmy się bardzo, dobrze że sie odezwałaś, zdrówka życzę i wytrwałości do terminu.
Justyś - tylko spokój Nas uratuje;-) :-)
Alka - rozwaliłas mnie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
i nie czytaj wybiórczo bo tak się później kończy ;-)
Bakaalia - cudny piesek.
MIA-81 - ale teściówka :-) brrr... nie zniosłabym chyba tego, a buty to traktuje jak majtki (rzecz bardzo osobista)
Fazerkamm - czekamy na zdjęcia bryczki.
Ewelina - dobrze że porozmawialiście, rozmowa to podstawa, będzie dobrze.
Dobra kończę :-) wypadało by się położyć, K tak chrapie że go słyszę z sypialni.
Buziakiiii i miłego poniedziałku.