reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

nagapalma hehe tak, masz rację, ordynator byłby najlepszy :) ... Zastrzyki no niestety, ale czego się nie robi, by dzidzia była zdrowa :) .... A co do bólu głowy podobno herbata z miodem pomaga, nie wiem na ile to prawda, bo mnie na szczęście głowa bardzo rzadko boli :)

reklama
Alka a na jakiej podstawie stiwerdzili, że masz zaburzenia krzepliwości? w zwykłych badaniach krwi czy coś podejrzewali?

donia 1980 nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam, bo się na tym kompletnie nie znam... W każdym bądź razie MPV wyszło mi w dolnej granicy normy, niby w normie, ale mało i lekarz stwierdził, że woli mi dać zastrzyki, które nie zaszkodzą a mogą pomóc, niż mieć później kaca jeśliby się coś stało. Biorę CLEXANE w zastrzykach i ACARD w tabletkach

Ala - herbatka już się chłodzi, miodek już czeka :) a co do ordynatora-brutakne- ale takie są nasze realia ;)

Robię kurczaczka ze szpinakiem i pomidorkiem-ma któras ochotę ???

Alka bardzo dobrze wytłumaczyłaś :) pewnie, że lepiej brać profilaktycznie niż póxniej żałować
ja też brałam te zastrzyki po operacji, ale sama sobie nie byłam w stanie zrobić zastrzyku. A do dzisiaj zostały mi takie brązowe plamki w miejscu wkłucia :)

ja dziś dietetycznie tylko pomidorki z cebulką i jogurcikiem, nic cięższego nie dam rady zjeść

co do dupka teraz nie ma na niego refundacji,( ja w ciągu miesiąca zużywam 6 opkowań) a w porównaniu do luteiny jest podobno lepszy, wolę nie eksperymentować, ;-)

ewelina - a no to pewnie, jedz dupka :) hehe

alka - no to Ci powiem kochana, że kawałek masz do przejechania - Katowice :-Dale na zachęte powiem jeszcze, że jest pyyyyniiiiaaa i mało już zostało ;)

reklama
Witajcie dziewczynki,
mi już zaczynają przechodzić nudności hura! i niestety pojawia się brzuszek, wprawdzie najwięcej w nim zapasów, niestety, przez te nudności, przez te nudności musiałam przerwać ćwiczenia :( i efekty już widać, trudno, będę się tym martwić w styczniu.
Jutro wizyta w gina, mam nadzieję, że będzie oki, niestety bez usg, chyba, że coS mu się nie spodoba w badaniu. Chodzę do niego już 10 lat - od pierwszej ciąży, w tym czasie od dr został profesorem i dziekanem wydziału lekarskiego, więc teraz jest drogi - wizyta 200 zł, usg 180 zł, niestety, ale nie zamierzam zmieniać, pracuje w szpitalu, jak coś się dzieje to zawsze jest dla mnie miejsce na oddziale, zawsze dostępny pod prywatną komórką, w szpitalu wszyscy latają dookoła mnie, tak jak piszecie w naszych realiach dobre być pacjentką takiego lekarza, tylko niestety to kosztuje...

Palemka, mnie od 3 dni bolała głowa i jednak wczoraj wzięłam panadol, tak mam, że potrafi nawet tydzień boleć bez leków, a wystarczy jedna tabletka i mam spokój. Mój lekarz pozwala leki zawierające paracetamol bez żadnych innych składników.

Ostatnio mam fazę na młodą kapustę mogłabym ją jeść bez przerwy, ugotowałam w sobotę cały 5-cio litrowy gar, i już nie ma śladu, muszę znowu zrobić.

Do góry