Witam się dziewczynki Ta pogoda mnie dobije, szaro, ciemno, zimno brrrrr.....spałam chyba do 11 Poza tym dziś idę na wizytę w końcu na 17.30 nareszcie, bo to co czuję ostatnimi dniami mi się nie podoba, skurcze jakieś delikatne, kłucia. Musi mnie ginka gruntownie przebadać. Jak zwykle będzie usg szybciutkie ale z pewnością dowiem się ile waży mój kochany kluseczek No i ten wymaz będzie pobierany....pozatym właśnie sobie uświadomiłam, że za tydzień już ślub))
reklama
iga73
Fanka BB :)
niki no niestety nie sa to 20-te urodziny :-( fajnie że mnie rozumiesz hehe bo mam wrażenie że na tym forum to raczej odstajemy bo tu same młode mamusie :-)
najbardziej to ja tu odstaję, powinnam być na forum mamusie - weteranki, ale co tam, ważne na ile lat się czujemy, a nie ile mamy - w nicku mam rok urodzenia, no i jestem ze stycznia, możecie sobie policzyć ile mam lat ;-)
Ostatnia edycja:
iga73
Iga Ty to wyglądasz na 10 lat mnie. więc nie marudź
Aninaaa tylko 10? Rozczarowałaś mnie ;-), a myślałam, że tak młodo wyglądam, a tu na 3 dychy
Anisia trzymam kciuki za wizytę i oczywiście udany ślub
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Cieszcie się, że Was odmladzaja mi troche dodaja a 23 dopiero na karku...Najwazniejsze to w duchu czuc sie młodo.
anisia i jaka kreacja będzie?
z tymi psiakami cos ostatnio jest nie tak. Mój ma caly ogon wygolony. Piszczał coś i był dziwny. Okazalo sie ze ma rane na ogonie i dostala sie bakteria. Leki, rtg, ten kolnierz zal mi go...i musi miec czyms psikane.
Mnie glowa boli.
Dzis byla fryzjerka. Poszlam na calosc i skrocilam. Na zywo lepiej zdecydowanie. Bardziej m iwycieniowala i co najw nic mi nie lata i myscie z suszeniem 7minut-perszing
anisia i jaka kreacja będzie?
z tymi psiakami cos ostatnio jest nie tak. Mój ma caly ogon wygolony. Piszczał coś i był dziwny. Okazalo sie ze ma rane na ogonie i dostala sie bakteria. Leki, rtg, ten kolnierz zal mi go...i musi miec czyms psikane.
Mnie glowa boli.
Dzis byla fryzjerka. Poszlam na calosc i skrocilam. Na zywo lepiej zdecydowanie. Bardziej m iwycieniowala i co najw nic mi nie lata i myscie z suszeniem 7minut-perszing
myszka2607
Marciaa, super fryzura i kolor mi się bardzo podoba.
Anisia, to trzymam kciuki za wizytę i za ślub
Ja w lipcu 30:-)
Anisia, to trzymam kciuki za wizytę i za ślub
Ja w lipcu 30:-)
Marcia metamorfoza na plus, podoba mi się kolor ;-)
Zabrałam się za sprzątanie.. w pokoju jeszcze większy bałagan niż przed sprzątaniem, ale jestem już co raz bliżej finiszu. Przebrać pościel, wytrzeć kurze, umyć podłogę i będzie okej ;-)
A obiad się robi tzn. teściowa robi, ja tylko ziemniaki obrałam ;-)
A ja mam te 20 i czuje się bardzo dojrzała, patrząc na moje rówieśniczki (niektóre) to ja jakoś zawsze byłam bardziej dorosła! jestem naprawdę gotowa na mojego maluszka, chociaż boję się jak każdy
Zabrałam się za sprzątanie.. w pokoju jeszcze większy bałagan niż przed sprzątaniem, ale jestem już co raz bliżej finiszu. Przebrać pościel, wytrzeć kurze, umyć podłogę i będzie okej ;-)
A obiad się robi tzn. teściowa robi, ja tylko ziemniaki obrałam ;-)
A ja mam te 20 i czuje się bardzo dojrzała, patrząc na moje rówieśniczki (niektóre) to ja jakoś zawsze byłam bardziej dorosła! jestem naprawdę gotowa na mojego maluszka, chociaż boję się jak każdy
Ostatnia edycja:
reklama
Marcia - ślicznie Ci. Ja włosy zapuszczam - coś mi mówi, ze przy Młodym bezpieczniej będzie je wiązać
A psiaka żal... Nie lubią kołnierzy i psikania, oj, nie lubią...
Szajba zdecydowała, ze jednak się napije i pochłeptała trochę wody. Ale ogólnie jest bardzo osłabiona. Całą ciąże mi na nerwy działa, ale aż mi się serce ściska jak ją widzę taką bezradną, cierpiącą.
A psiaka żal... Nie lubią kołnierzy i psikania, oj, nie lubią...
Szajba zdecydowała, ze jednak się napije i pochłeptała trochę wody. Ale ogólnie jest bardzo osłabiona. Całą ciąże mi na nerwy działa, ale aż mi się serce ściska jak ją widzę taką bezradną, cierpiącą.