reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Witam się dziewczynki:) Ta pogoda mnie dobije, szaro, ciemno, zimno brrrrr.....spałam chyba do 11:) Poza tym dziś idę na wizytę w końcu na 17.30 nareszcie, bo to co czuję ostatnimi dniami mi się nie podoba, skurcze jakieś delikatne, kłucia. Musi mnie ginka gruntownie przebadać. Jak zwykle będzie usg szybciutkie ale z pewnością dowiem się ile waży mój kochany kluseczek:) No i ten wymaz będzie pobierany....pozatym właśnie sobie uświadomiłam, że za tydzień już ślub:)))

reklama
niki no niestety nie sa to 20-te urodziny :-( fajnie że mnie rozumiesz hehe bo mam wrażenie że na tym forum to raczej odstajemy bo tu same młode mamusie :-)

najbardziej to ja tu odstaję, powinnam być na forum mamusie - weteranki, ale co tam, ważne na ile lat się czujemy, a nie ile mamy - w nicku mam rok urodzenia, no i jestem ze stycznia, możecie sobie policzyć ile mam lat ;-)

Ostatnia edycja:
Cieszcie się, że Was odmladzaja mi troche dodaja a 23 dopiero na karku...Najwazniejsze to w duchu czuc sie młodo.

anisia i jaka kreacja będzie?

z tymi psiakami cos ostatnio jest nie tak. Mój ma caly ogon wygolony. Piszczał coś i był dziwny. Okazalo sie ze ma rane na ogonie i dostala sie bakteria. Leki, rtg, ten kolnierz zal mi go...i musi miec czyms psikane.

Mnie glowa boli.
Dzis byla fryzjerka. Poszlam na calosc i skrocilam. Na zywo lepiej zdecydowanie. Bardziej m iwycieniowala i co najw nic mi nie lata i myscie z suszeniem 7minut-perszing
DSC00424.jpg

Marciaa świetna fryzura :tak:
Co do wieku to ja też już po trzydziestce: 34
A pierwsze dziecko urodziłam dzień po moich urodzinach, mając już 29lat.
Pozdrawiam

Marcia metamorfoza na plus, podoba mi się kolor ;-)
Zabrałam się za sprzątanie.. w pokoju jeszcze większy bałagan niż przed sprzątaniem, ale jestem już co raz bliżej finiszu. Przebrać pościel, wytrzeć kurze, umyć podłogę i będzie okej ;-)
A obiad się robi tzn. teściowa robi, ja tylko ziemniaki obrałam ;-)

A ja mam te 20 i czuje się bardzo dojrzała, patrząc na moje rówieśniczki (niektóre) to ja jakoś zawsze byłam bardziej dorosła! jestem naprawdę gotowa na mojego maluszka, chociaż boję się jak każdy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia - ślicznie Ci. Ja włosy zapuszczam - coś mi mówi, ze przy Młodym bezpieczniej będzie je wiązać ;)
A psiaka żal... Nie lubią kołnierzy i psikania, oj, nie lubią...

Szajba zdecydowała, ze jednak się napije i pochłeptała trochę wody. Ale ogólnie jest bardzo osłabiona. Całą ciąże mi na nerwy działa, ale aż mi się serce ściska jak ją widzę taką bezradną, cierpiącą.

Do góry