reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Marcia super fryzura:-) po ostatnich zabiegach w łazience mam taki sam kolor włosów:-)
Strzyga to fajnie, że ten sam rocznik, w końcu ktoś i w moim wieku;-)

reklama
ja kupilam farbe pare dni temu, i czeka w lazience az sie zabiore za farbowanie, ale to tylko odrosty :tak:

kurde ale nudy .. zastanawiam się, czy chce mi sie wstac z lozka i isc zrobic cos na obiadek, czy nie, czy moze pozniej.. haha, coz za zdecydowanie :-D

Witam się :).

Kobitki, każda jest młoda mając małe dziecko! :).

Ja tam to w lipcu skończone 21, Bakalia rok różnicy chyba między nami, co? :) A myślałam, że najmłodsza jestem ;).

A ja dzisiaj doła totalnego, jestem nerwowa na wszystko i wszystkich, dzień do dupy za przeproszeniem. A nie wyspana strasznie, bo nie umiem wcześniej iść spać a dzisiaj trzebabyło wcześnie wstać i to chyba przez to. Chce mi się ryczeć przez byle powód, no masakra jakaś.

Gabryś ja też sobie muszę włoski zrobić, w ciągu dwóch dni byłam dwa razy w Rosmanie i zapomniałam farby kupić ;). A tu odrosty (niby ich tak nie rozróżnić, bo kolorek podobny do naturalnego) jak się przypatrzy to lekko siwe wychodzą! ;)

Ostatnia edycja:
chapicha wygląda na to że rok ;-)
właśnie do mnie mój P. dzwonił bo mu się strasznie w pracy nudzi, poinformował mnie też że naszym znajomym dzidzia się w lipcu urodzi.. także u nas w okolicy już troszkę dzieci od znajomych będzie ;)

Gabryś to najmłodsza podwójna mama :-)

Tak felerny dzień, że ziemniaki rozgotowane, a mięso prawie przypalone. :sad:

Ostatnia edycja:
Wychodzę z założenia, że obojętnie ile, która ma lat, maluszek każdą mamę odmłodzi:-) Tylko, żeby w dobrą stronę:-)
Mam kuzynkę, która po urodzeniu dziecka w wieku 16 lat zamiast spoważnieć, dorosnąć z roku na rok cofa się w rozwoju:-D

chapicha - wlasnie zauwazylam, że mamy takie same suwaczki w sensie date :-) fajnie :-)

a ja wlasnie wcinam makaron :-)

bakalia - my tez mielismy znajomych, pamietacie pisalam o kolezance ktora urodzila i do ktorej chodzilam.. no ale namieszalo sie, bo z racji tego ze jej maz nie mial pracy moj A. zaoferował mu pommoc, ze go przyjmie do siebie do firmy, przez pierwszy tydz. bedzie sie uczyl ( chociaz filozofii tam zadnej nie mial wlasnie ), a potem zobaczą co dalej. Wiec jezdzili razem, A. wozil go nawet i z pracy i do pracy bo nie maja auta, byl bardzo wyrozumialy kiedy im sie dzidzia urodzila i wogole. Bylo wporzadku, ale po niecalym miesiacu coraz gorzej. Zaczal zawalac prace, duzo błędów, niektore rzeczy wykonywal inaczej niz mu sie powiedzialo - jedym slowem mowiac, nie trzeba bylo im pracownika ktory nie pomaga a jeszcze dodaje pracy, wiec musieli mu podziekować za wspolprace. Maz tej kolezanki, mowil ze okej, rozumie ( bo wczesniej bylo mowione, ze moze tak sie zdarzyc ), z tego wszystkiego nie odebral wyplaty dziennej ( taka chcial), a na drugi dzien zaczal wypisywac obrazliwe smsy do mojego A. ze ma mu natychmiast przywiesc to 70zł, ze on ZA SWOIMI PIENIEDZMI chodzic nie bedzie, i ze go zrobili w 'ch****ja' ( jego slowa. swoja droga, myslalam ze to wlasnie kazdy powinien za swoimi pieniedzmi chodzic), powiedzialam A. zeby w zadnym wypadku mu tego nie jechal dawac po tym jak sie odzywa, jak chce niech sam przyjdzie.. A kolezanka, przestala sie odzywac.. :eek:

reklama
Dorotka Twój synek wymiata... po co tak szybko jeździsz
Justy... popłakałam się ze śmiechu jak przeczytałam o tym jednym pomalowanym oku...
Marcia... ale przemiana, zaskakujesz....
Poczytałam i odetchnęłam... są na tym forum jakieś mamy 30 + a już myślałam, że jedna z nielicznych jestem w wieku dojrzałym :-)

Do góry