reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Anastazja hahaa, tkwię w takim marazmie, że nawet by mi to różnicy nie zrobiło, jakbym teraz na tej kanapie urodziła haha tfu tfu tfu...

Gabryś - o maszynie ja pisałam. Wiem, że mogłabym ją poprosić, żeby się dołożyła, ale ona chce, żeby prezent był od niej, wiesz... Taki w 100% od niej.

Bakalia - organizer to się chyba nazywa, chyba o to Ci chodzi. ja właśnie chcę to uszyć. Tylko nie mam czym :)Ale plan w głowie jest.

reklama
fazerkam - moj uubiony zestaw to ostatnio sucharki z maslem i cola :-):-)

pogoda jest straszna .. chyba zrobie zakupy spozywcze przez internet, nie bede wychodzila ..
a wy korzystacie z takiej opcji? ;>>

gośka - aha, rozumiem. no coż, jesli chcialabys to nie zaszkodzi spróbowac wspomniec jej o takiej opcji, podkreslając, że zle czułabys się gdyby sfinansowała całość. Albo może powiedz swojemu facetowi, żeby jej tam podszepnął, że on moglby sie jej dolozyć i kupiliby Ci prezent razem, bo równiez chcialby dac Ci coś od siebie a wie, ze marzysz o maszynie ;>

Gosia tak to oto chodzi! :) Sama też w sumie mogłabym uszyć, gdyby maszyna była sprawna.. ale tak nie jest. Więc będę szukać na allegro tego organizera ;)
A ja wczoraj zjadłam cała czekoladę samiuteńka.. gdzie ja normalnie po jednej kostce mam dość.. ale to była czekolada od Mikołaja w buta dla mnie i synka.. z nadzieniem toffi.. i tak właśnie o niej myślę, chyba będę musiała napisać sms'a do Mikołaja żeby kupił jeszcze raz ;D

Gabryś
u mnie to nawet nie ma możliwości zakupów przez neta, bo żaden sklep u mnie tego nie oferuje.. a po drugie ja lubie macać to co kupuje ;D

Witam mamusie:),miałam dziś kiepską noc, za nic ułożyć się nie mogłam.Biedny A. to ma się ze mną:-D. Zjadłam już sobie śniadanko,mój zestaw zamiennie to albo owsianka albo tosty z dżemem obowiązkowo porzeczkowym- z czarnej porzeczki-uwielbiam:-).
Pogoda za oknem dziś może być, ale wczoraj było ślicznie-bielutko. A dziś już nic ze śniegu nie zostało. Na poniedziałek zapowiedziały się z wizytą koleżanki z pracy,niedawno się żaliłam że mają mnie chyba gdzieś,skoro nie dają znać i wiecie co, jakoś się średnio cieszę że przyjadą.Mam wrażenie, że to taka wizyta z przymusu-szkoda:(. Przywiozą prezent na święta ze związków-200zl:) i plan urlopów na 2012r.
Wczoraj odebrałam łóżeczko i czeka na rozłożenie. Coś ostatnio A. wspomina, że może zanim dzidzia się urodzi odświeży sypialnie-hehe nie ma mój mężczyzna za dużo czasu.
No i dziś zaczynamy szkołę rodzenia,ciekawe czy będzie fajnie, bo z Nami ma być 3 pary-mała grupka chyba co?
Spokojnego dnia życzę,buziaki dla maleństw.
Miało być 6 osób-3 pary:),poprawiłam:)

Ostatnia edycja:
dziewczyny, ja mam sprawdzony ten sklep chodze tam zawsze, a ze nie bedziemy miec samochodu do piąku bo w naprawie, zacina deszczem okropnie, a A. w pracy to sobie zamówię, a co :-) dziś zupelnie nie mam nastroju na wyjscie jakiekolwiek :-)wlasnie dzwonil A. i kiedy uslyszal, ze zamawiam to odrazu ' to mi zamow duzo 7upów, wez tam sobie pieniadze kochanie', haha :D cieszy sie, ze nie bedzie musial dzwigac :-)

Goska, na allegro nowe Łuczniki chodzą po 300-400 PLN. 1500 to coś strasznie dużo, za jakąś przemysłową chyba ;)
Nie wiem jak te maszyny nowej generacji, ale ja mam starusieńkiego Łucznika po teściowej jeszcze i chodzi jak ta lala!

też martwię się o Mami

dziewczyny, czy Wy tez ciągle o czymś zapominacie?
dziś to już był chyba szczyt - muszę wysłać przelewy firmowe, usiadłam do kompa i nie pamiętałam co mam zrobić, oczywiście poza wejściem na BB, księgowa mnie ściga o dokumenty firmowe, a ja marzę tylko o łóźku

co do zakupów, to ja mam na telefon - dzwonię i mówię czego potrzebuję, dziewczyny szykują, a wieczorem mąż przywozi i od razu rozkłada w kuchni na miejsce

a ostatnio dostałam od przedstawicielki J&J całą siatkę kosmetyków dla córeczki, kiedy dowiedziała się, że jestem w ciąży :-)

reklama
hej mamuski, ledwo nadrobiłam Wasze wczorajsze i dzisiejsze wpisy- wczoraj cały dzień byłam poza domem. Muszę sie pochwalić że wczoraj udało nam się z mężulkiem wybrać do kina , już nie pamiętam kiedy byliśmy ostatni raz hehe. Byliśmy na Listach do M. filmek fajny, dobrze że miałam chusteczki bo sę poryczałam, zresztą chyba wszystkie byśmy sie poryczały. jutro znowu cały dzień poza domem, ah ten tydzień mamy okropny no ale byle do poniedziałku. A potem kroją mi sie okrągłe urodzinki - rany jaka ja juz stara jestem!!!

Do góry