reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Wróciliśmy z mikołajkowej pizzy. Jesteśmy przejedzeni. To łakomstwo przekracza wszelkie granice...

Włącza mi się stres przed jutrzejszą wizytą u Pani Doktor...

reklama
Anastazja przecudowny prezencik :)
Strzyga ja też mam jutro wizytę... i już się boję :eek:

jakaś śpiąca jestem.. idę się położyć.. i z pewnością obudzę się w środku nocy wyspana...
miłych słodkich snów :*

Melisa nie ma za co.Ja dowiedziałam sie tego od przedtawiciela tego banku na spotkaniu w szkole rodzenia, ale z tego co ta kobieta mówiła to mysle ze można sie z nia umówic osobiście i ona wszystko opowie.

Ja uciekam oglądac jakis serial:-).

ja się pochwalę, że pieczenie pierniczków mam już za sobą. Niby zrobiłam porcję ciasta, ale wyszło mi tych blach chyba 8. Nie wiem z jakiego przepisu robicie, ale mi się strasznie rozrastają i nici z ich wieszania na choince, bo przy pieczeniu zwyczajnie zarosły mi dziurki. Za to kupilam sobie pisaki cukrowe i miałam mega frajdę z ich ozdabianiem, no i do tej pory pachnie w mieszkaniu.
Pola jak kopytka?

Dobry wieczór,

ja jak zwykle uaktywniam się wieczorem bo w ciągu dnia ciągle coś.

Dzisiaj byłam na badaniach a jutro wizyta (nie wiem dlaczego ale się jakoś obawiam) im bliżej to idę do gina z duszą na ramieniu, chyba boje się tej całej rozmowy o porodzie po akcji na porodówce.

Jestem mega szcześliwa bo własnie mój K skończył malować pokój no i mogę zacząć działać :-) usłyszałam właśnie: "tylko nie waż się myć okna i podłogi" o matko i to jakim głosem powiedziane :szok: groźny ten mój tatusiek :-D Mebelki ustawione, tak więc mogę układać ciuszki i wszystko dla malutkiej (ale jestem podniecona tym faktem) :-)

W ogóle to musze się Wam pochwalić że byłam dzisiaj w pracy odebrać bony na święta i dostałam 620 zł CZAD!!! mój K dostał u siebie 450 zł tak więc sporo kaski (bedzie na prezenty) ;-) i usłyszałam że bardzo ładnie wygladam i mam szybko wracać bo czekają na mnie. Miło mi się zrobiło nie powiem...

Dostałam ślinotoku na myśl o kopytkach, uwielbiam kopytka i pierogi !!!
Super że byłyście grzeczne i Mikołaj o Was nie zapomniał, mój w tym roku nietypowy :-D dostałam pieniądze i usłyszałam że mam sobie kupić coś ładnego na sobotę bo przyjaciółka wyprawia Nam baby shower :-)

Słodkich snów tym co już śpią, ja zapewne zasnę ok 2.00 ;-)
W sumie to jestem tak podniecona tym pokojem że chyba nie zasnę, będę snuła plany co gdzie rozłożyć i jak K pójdzie do pracy to zacznę układanie :-)

ehhh...moje dziecię znów daje mi nieźle popalić:):) z Hanki nocny marek po mamusi:p w dzień jak ja na uczelni to grzecznie śpi, a wieczorem się zaczyna:D:D cały brzuchol mi faluje:D:D:D

reklama
Kasia - az milo sie czyta Twoje posty - takie wesole i wogole :-)

ja wstalam, dzisiaj koncowka malowania pokoju, i wizyta u gina na 11:30, nie moge sie juz doczekac :p
i mam ochote na pierogi z miesem!

Do góry