reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Pati... dziękuję serdecznie za wyjaśnienie :):):) W takim razie w sierpniu pojadę:-) .. a byłaś tylko w jeden dzień czy trzeba iść w dwa? Jak to wygląda?? Buziaki

reklama
Ale was już tu dużo!! Ja dpiero sie dowiedziałam - na razie z testu, więcej będę mogła napisać po wizycie u gina.

Pozdrowienia dla wszystkich styczniówek:)

krupka witamy wśród nas:-)
Ale lenia dziś mam... Wstać się nie chciało....

Myśmy się wczoraj hamburgerami zajadali:-) Wrombałam aż dwa:-D Ale domowe:-D Bardziej zdrowsze:-)
No nic trzeba szykować się do pracy...
Miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
witam

no ladnie podjadłyscie wczoraj...
ja w sb mialam wyzerke i zjadlam sernika na zimno i placuszka ;P
dzis zdarzylam wypic wode i mnie znowu wymioty dopadly :( nie moge karmic wlasnego dziecka tragedia :((

Alka tak na prawde pierwszy dzien jest lepszy i wystarczajacy :) my poszlismy jeszcze w niedziele, bo w sobote moj M nie mogl a bardzo chcial, wiec w niedziele juz nie wszystkie firmy byly, ale generalnie tez sie dzialo, moi chlopcy wygrali w jakims konkursie ogromny zestaw lego duplo, i prezenty od Avent dosc bogaty pakiet :) butelek, smoczkow, pojemnikow na pokarm mamy na cale pierwsze pol roku :) w bardzo atrakcyjnych cenach byly podgrzewacze i sterylizatory wloskiej firmy, tez juz mamy :)
Genaralnie polecam takie targi i next year tez idziem :-)

A co do niezdrowego jedzenia to mnie tez napadaja takie smaki, ale w tedy robie sama prawdziwego hamburgera z wolowinki, frytki jednak bez tluszczu ale cola popijam:)

Marciaa wakacje na pewno będą lepsze od targów. Dokąd lecicie?? Ja ze względu, iż starałam się 3lata o dzidziusia odpuściłam sobie w tym roku dalekie podróże - boję się. Pewnie tylko nad nasze morze się garniemy :)

Witam poniedzialkowo wszystkie 'nowe' jak i 'stare' styczniowki';)
Czuje sie dzis fatalnie;( Mdlosci,sennosc i bol glowy mnie zabijaja;(
Dlatego nawet nie mam ochoty sie rozpisywac :( Zycze wam milego dzionka;*

reklama
zapomniałam dodać, że McDonalds tez odwiedziłam mój organizm miał chyba jakieś parcie na świństwa
ale już obiecałam poprawę, mąż ma mnie pilnować, dziś na obiad pomidorki z cebulką i dietetycznym jogurcikiem :)
a u mnie objawów nadal brak, zakupiłam sobie spodnie z pasem bawełniamym, żeby chcociaż to przypominało, że tam coś jest,
a brzuch oczywiście duży, ale raczej taki utyty :) Kasienka współczuję :(

Do góry