reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
krupka witamy wśród nas:-)
Ale lenia dziś mam... Wstać się nie chciało....
Myśmy się wczoraj hamburgerami zajadali:-) Wrombałam aż dwa Ale domowe Bardziej zdrowsze:-)
No nic trzeba szykować się do pracy...
Miłego dnia!!!
Ale lenia dziś mam... Wstać się nie chciało....
Myśmy się wczoraj hamburgerami zajadali:-) Wrombałam aż dwa Ale domowe Bardziej zdrowsze:-)
No nic trzeba szykować się do pracy...
Miłego dnia!!!
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witam
no ladnie podjadłyscie wczoraj...
ja w sb mialam wyzerke i zjadlam sernika na zimno i placuszka ;P
dzis zdarzylam wypic wode i mnie znowu wymioty dopadly nie moge karmic wlasnego dziecka tragedia (
no ladnie podjadłyscie wczoraj...
ja w sb mialam wyzerke i zjadlam sernika na zimno i placuszka ;P
dzis zdarzylam wypic wode i mnie znowu wymioty dopadly nie moge karmic wlasnego dziecka tragedia (
pati...
Fanka BB :)
Alka tak na prawde pierwszy dzien jest lepszy i wystarczajacy my poszlismy jeszcze w niedziele, bo w sobote moj M nie mogl a bardzo chcial, wiec w niedziele juz nie wszystkie firmy byly, ale generalnie tez sie dzialo, moi chlopcy wygrali w jakims konkursie ogromny zestaw lego duplo, i prezenty od Avent dosc bogaty pakiet butelek, smoczkow, pojemnikow na pokarm mamy na cale pierwsze pol roku w bardzo atrakcyjnych cenach byly podgrzewacze i sterylizatory wloskiej firmy, tez juz mamy
Genaralnie polecam takie targi i next year tez idziem :-)
A co do niezdrowego jedzenia to mnie tez napadaja takie smaki, ale w tedy robie sama prawdziwego hamburgera z wolowinki, frytki jednak bez tluszczu ale cola popijam
Genaralnie polecam takie targi i next year tez idziem :-)
A co do niezdrowego jedzenia to mnie tez napadaja takie smaki, ale w tedy robie sama prawdziwego hamburgera z wolowinki, frytki jednak bez tluszczu ale cola popijam
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ale mnie ominie. Alka w czw lecimy na wakacje wiec odpada a bardzo chcialam...
Kasienkadg
Witam poniedzialkowo wszystkie 'nowe' jak i 'stare' styczniowki'
Czuje sie dzis fatalnie;( Mdlosci,sennosc i bol glowy mnie zabijaja;(
Dlatego nawet nie mam ochoty sie rozpisywac Zycze wam milego dzionka;*
Czuje sie dzis fatalnie;( Mdlosci,sennosc i bol glowy mnie zabijaja;(
Dlatego nawet nie mam ochoty sie rozpisywac Zycze wam milego dzionka;*
reklama
donia 1980
zapomniałam dodać, że McDonalds tez odwiedziłam mój organizm miał chyba jakieś parcie na świństwa
ale już obiecałam poprawę, mąż ma mnie pilnować, dziś na obiad pomidorki z cebulką i dietetycznym jogurcikiem
a u mnie objawów nadal brak, zakupiłam sobie spodnie z pasem bawełniamym, żeby chcociaż to przypominało, że tam coś jest,
a brzuch oczywiście duży, ale raczej taki utyty Kasienka współczuję
ale już obiecałam poprawę, mąż ma mnie pilnować, dziś na obiad pomidorki z cebulką i dietetycznym jogurcikiem
a u mnie objawów nadal brak, zakupiłam sobie spodnie z pasem bawełniamym, żeby chcociaż to przypominało, że tam coś jest,
a brzuch oczywiście duży, ale raczej taki utyty Kasienka współczuję