reklama
Justyś faktycznie przechodzi gęsia skórka jak się dowiaduje o takich rzeczach, ale na pewno maluszek sobie poradzi ;-)
Ja właśnie zjadłam obiad, P. dzwonił będzie dopiero przed 20.00 więc nudzenie się na potęgę dzisiaj mnie czeka.. na dodatek mam zajad który mnie tak denerwuje, nigdy mi się nie robiły a teraz mam już drugi raz.
Ja właśnie zjadłam obiad, P. dzwonił będzie dopiero przed 20.00 więc nudzenie się na potęgę dzisiaj mnie czeka.. na dodatek mam zajad który mnie tak denerwuje, nigdy mi się nie robiły a teraz mam już drugi raz.
tiramisu1976
Fanka BB :)
ciekawe jak tam Asteria jutro jej wielki dzień
a ja wcinam mandarynki z biedronki... macie rację że smakują rewelacyjnie
Justyś dużo zdrówka dla cioci i Maleńkiej
Justyś dużo zdrówka dla cioci i Maleńkiej
niki222
Mandarynki z Biedronki rządzą,póki co najlepsze.Oby się szybko nie popsuły.ciekawe jak tam Asteria jutro jej wielki dzień
Anastazzja
Gośka ja kupiłam rożek za 14 zł P. go wypatrzył w naszej hurtowni tzn kosztował 16 zł, ale właścicielem sklepu jest tata mojej koleżanki i dał nam kartę zniżkową ja bym normalnie rożka nie kupowała, ale u nas w szpitalu trzeba mieć
Anisia...jak dostaniesz jakieś info od Mami to proszę pisz od razu!!
Sarat to może będziesz drugą styczniówką (bo na pierwszy ogień poszła prawdopodobnie Mami).. fajnie będziecie mieli maluszka na święta
P. dziś kupił materacyk i prześcieradełka, więc zostaje nam do zakupienia jedynie fotelik, koszule dla mnie i szlafrok i gaziki jałowe bałam się kompletowania wyprawki, a teraz mogłabym jeszcze raz się za to zabrać
poza tym dziś P. przeszedł samego siebie...nie dość, że czekał na mnie 4 godziny pod uczelnią w samochodzie to jeszcze zrobił mi naleśniki z bananem i bitą śmietaną...obawiałam się, że wyjdą do dupy, ale były na prawdę pyyyyszne!! no i ogólnie ma plan, żeby każdego dnia czekać na mnie na uczelni, żebyśmy razem wracali skm
Anisia...jak dostaniesz jakieś info od Mami to proszę pisz od razu!!
Sarat to może będziesz drugą styczniówką (bo na pierwszy ogień poszła prawdopodobnie Mami).. fajnie będziecie mieli maluszka na święta
P. dziś kupił materacyk i prześcieradełka, więc zostaje nam do zakupienia jedynie fotelik, koszule dla mnie i szlafrok i gaziki jałowe bałam się kompletowania wyprawki, a teraz mogłabym jeszcze raz się za to zabrać
poza tym dziś P. przeszedł samego siebie...nie dość, że czekał na mnie 4 godziny pod uczelnią w samochodzie to jeszcze zrobił mi naleśniki z bananem i bitą śmietaną...obawiałam się, że wyjdą do dupy, ale były na prawdę pyyyyszne!! no i ogólnie ma plan, żeby każdego dnia czekać na mnie na uczelni, żebyśmy razem wracali skm
Witam dziewczynki
ja tak samo pomyślałam o Asteri ale będziemy zdjęcia oglądać i tak myślę co z Mami, tam na wątku sos jest tylko nr do Asteri dajcie jeszcze jakiś nr tel. żeby jakiś kontakt mieć, niby jeszcze trochę czasu mam ale jak pojechałam z mamą do biedronki po mandarynki oczywiście to staneły z koleżanką i już mnie wysyłały na porodówkę bo często sikam ibrzuch mam nisko:-)
ja tak samo pomyślałam o Asteri ale będziemy zdjęcia oglądać i tak myślę co z Mami, tam na wątku sos jest tylko nr do Asteri dajcie jeszcze jakiś nr tel. żeby jakiś kontakt mieć, niby jeszcze trochę czasu mam ale jak pojechałam z mamą do biedronki po mandarynki oczywiście to staneły z koleżanką i już mnie wysyłały na porodówkę bo często sikam ibrzuch mam nisko:-)
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a ja dzisiaj sprzatam ciagle. Cosm nie wzielo. Syndrom wicia
zjadlam otreby z bananem i jogurtem nat i jeszcze bym coś wciągnęła...jakieś frytki albo cuś
zjadlam otreby z bananem i jogurtem nat i jeszcze bym coś wciągnęła...jakieś frytki albo cuś
właśnie zrobiłam sobie naleśniki z dżemem, czekoladą i sokiem malinowym do wyboru - zjadłam dwa i już mi się odechciało ;D więc zostawiłam może jak P. wróci to sobie zje.. Miał wrócić o 20.00 a właśnie dzwonił że mieli problem z podłączeniem alarmu i się wszystko przedłużyło, do tego jakaś babka jeszcze z innego miasta dzwoniła że jej się domofon zepsuł i oni muszą jechać naprawić.. może tak przed 23.00 będzie. Za to jutro nie idzie do pracy, więc będziemy mogli iść na ostatnie już zakupy dla małego (apteczne same) i załatwić nasze sprawy.
O tak, ciekawe jak tam nasza panna młoda Asteria ;-)
Anastazja naleśniki jak z miłości robione to pewnie pyszne! Mi P. codziennie przed pracą śniadanie przynosi, ale mówi się nie długo to skończy ;D
O tak, ciekawe jak tam nasza panna młoda Asteria ;-)
Anastazja naleśniki jak z miłości robione to pewnie pyszne! Mi P. codziennie przed pracą śniadanie przynosi, ale mówi się nie długo to skończy ;D
Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzis leze jak mi kazali... leze i nadzoruje jutro T ma impreze urodzinowa i bedny musi wszytsko sam robic.... wlasnie pojechal na zakupy a pozniej bedzie sprzatac....normalnie smutno mi co nie co pomoge ale nie za wiele....dobrze ze jeszcze mi szwagierki pomoga. czuje sie normalnie niepotrzebna.:-( ale tutaj wam zasmucam jej naprawde jakies smutki mnie dopadly ide zjesc czekolade moze pomoze