reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Sarat dobrze, że się odezwałaś. No to wygląda na to, że dzidziuś będzie z Wami na gwiazdkę. Cieszę się, że że już taki duży i nie martw się;) buziaki
PolaNegri ja też polecam teraz wybrać sie do lasu i pozbierać szyszki dopóki nie ma śniegu, potem mogą być za miękkie, możesz powiesic jeszcze cukierki;) U mnie zawsze wiszą i co chwila są podjadane;)

reklama
Idę się dziś odchamić z kumpelami na comiesiesięczne spotkanie na starym rynku.... i co ja mam biedna na siebie włożyć skoro nie mam w szafie nic w rozmiarze na wieloryba, bynajmniej nic ładnego ... echhhh :(

zupa klopsowa ugotowana, teraz ziemniaki tylko obrać i obiad dla mnie i teścia gotowy.. a dla P. oddzielnie mięso i surówka. jeszcze wstawić dwa prania z naszymi rzeczami i "obowiązki domowe" skończone ;)

Alka wyglądasz ładnie, a w ciąży dodatkowo uroczo, także cokolwiek założysz będzie ok ;-)

Ala,że tobie się chce :) ja to mam takiego lenia,że mogę z domu nie wychodzić.

a co do choinki,ja mam posuszone pomarańcze już od października,w szafce pachnie do tej pory :) piórka i kokardki robione własnoręcznie też są :)

Dorotka rozdmuchali tak tą biografię Domosławskiego, że po przeczytaniu nie bardzo rozumiałam dlaczego. Mojego stosunku do Kapuścińskiego nie zmieniła w żaden sposób, nawet go bardziej polubiłam. Liczę na twoją recenzję po przeczytaniu:-)
Ah też chcę taką choinkę z pomarańczami, piernikami, ale nie wiem czy w ogóle ją postawię, mam kota furiata i ona nie wytrzyma dłużej niż jeden dzień. Na dowód mam kotkę teściowej co zrobiła nasza gwiazda świąteczna:-):-)
PC310005.jpg

Załączniki

• PC310005.jpg
    PC310005.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
ja sie wykapalam, poprzytulałam do A. puscilam go spowrotem do pracy, a zaraz sie bede zbierala powoli do tej kosmetyczki :)
kurde, tyle kurzu w domu, a ja na kurz uczulona jestem, i mam mega katar, uhh..

Do góry