reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
czas zabrać się za jakiś obiad.. chodzą za mną placki ziemniaczane, chyba zrobię jako taki dodatek do mięsa ;)

dziś jeszcze czeka nas różaniec, bo wczoraj dowiedzieliśmy się że dziadek bardzo dobrego kolegi P. nie żyje.. a mieszkaliśmy obok siebie i to bardzo sympatyczny staruszek był, więc wypada się pożegnać.

a ja dzisiaj mam ryz, kurczaka w potrawce i marchewke gotowaną ... :) czyli typowe jedenie dietetyczne ... bezcukrowe ...
z drugiej strony mam tak wszystko zawalone ze nie czuję smaków za bardzo ... wiec co mi tam - może byc wszystko.
taki smutny nastrój mnie dzisiaj dopadł że postanowiłam wziasc przykład z dziewczyn ... wezmę prysznic zrobię sobie makijaz pomaluję paznokcie ... moze wtedy się lepiej poczuję ... :zawstydzona/y:

ahh placuszki też bym chciała;-) Tylko robić mi się nie chcę.
U mnie dzisiaj na stole sos grzybowy makaron dla mnie, a dla D. ryż;-)

Justyś - w takim razie jemy to samo ;> i ja sobie jeszcze sosik tak przyprawilam mocno, mm;-)
jak widze jak mi sie robi syf w domu, kurz na podlodze od remontu, slady butów, smierdzi to az mnie trzęsie, zeby chodzic co chwile i myc podloge czy odkurzyc, i popsikac moim ulubionym odswiezaczem o zapachu zielonej herbaty :angry:

a ja zaraz wstaję i zabieram się za sprzątanie...muszę na szczęście tylko naczynia zmyć, odkurzyć, zmienić pościel, nastawić pranie, ale wszystko nie zajmie mi dłużej niż godzinkę:):)

ja dziś robię mojemu na obiad ziemniaki, pulpety w sosie pieczarkowym i suróweczkę...tylko jeszcze nie wiem jaką:p

reklama
Do góry