reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

witam
Ale mam nadrabiania- moze pozniej mi sie uda poczytac. Mialam dzis usg-wszystko jest w odpowiednim watku.
Spadam gotowac ogorkowa. Buziaki dla Was i maluszkow :-)

reklama
Witajcie babeczki

Nie było mnie dwa dni ale cały czas byłam z Wami duchem.Dzisn mija normalnie bez zadnych specjałosci ale za to wczoraj miałam same miłe wiadomosci.M przyszedł z pracy z miła info ze mamy załatwione miejsce w złobku dla remika z tym złobkiem to było tak ze z tydzien temu przyszedł list ze odp dostaniemy w lutym a wczoraj do M dzwonili z taka piekna wiadomoscia.Zaprosili tez nas na jakis jeden dzien zeby zwiedzic złobek i zobaczyc plan co bedzie Remik tam robił itp.Ciesze sie z tego złobka bo znow jedna sprawa mniej.

Wczoraj tez przyszedł list ze mamy wysłac numer konta bo czeka na nas becikowe (tu w Fr płace becikowe zanim dzidzia sie urodzi)

Wczoraj tez wygrałam aukcje na laktator reczny za 17 euro bo normalnie w sklepie laktator jest po około 50 euro wiec okazja super.

Tyle z nowosci u mnie Remi chyba dalej sie nie odwrucił głowka w doł bo cały czas czuje w dole brzucha jego kopniaczki.

Oj też by mi się przydało wynająć kogoś do umycia okien:-)
Miałam tak przyjemny dzień, do czasu... 10 km od domu silnik mi się zagotował, coś buchło i auta nie ma;( Zdążyłam złapać wujka i mnie na lince przywiózł, szlag...Mój kochany będzie zasmucony :)
Ja mam przeczucia, że po świętach się wypakuję, i każdy mi tak powtarza. Dzieciątku też powtarzam, że jeszcze chociaż 4 tyg. niech siedzi w brzuszku.

Ostatnia edycja:
ale ja mam dużo do nadrabiania znowu:D

zaraz się za to zabiorę:d tylko rzeczy poukładam:D bo kącik Hani coraz bardziej zaczynam ogarniać:D a z tego powodu jestem taka podniecona, że szok:d

Mówicie porządki? Ja właśnie wstałam. Padłam po śniadaniu - myślałam że usnę wieszając pranie - i tak pospałam sobie ponad 2h. Obudziłam się, a tu słoneczko. Od razu wszystkiego się chce. A najbardziej bułeczki z masełkiem, miodkiem i twarożkiem. Mniaaam :)

Fiona ja też czuję "kopniaczki" ruchy w dole brzucha a mój Szkrab jest już odwrócony główką w dół :) rączkami mnie boksuje :)
Justyś mogę podesłać mojego mężulka :-p u mnie w domu rodzinnym zawsze mycie okien należało do mężczyzny :) także i teraz tak jest :-) a teraz w szczególności.. coraz więcej mój M. robi w domku :-D choć i wcześniej nie mogłam narzekać :)

Witajcie mamusie i dzidzie ;*
Asteria
zostaw siły na ten Twój wieczór panieński;) Udanej imprezki życzę
Dorotka też słyszałam o tym sposobie. Ciekawa jestem tylko jak szybko zaczyna sie akcja porodowa.. z jednej strony po 38 też bym juz próbowała ale z drugiej może wolałabym aby synuś poczekał tydz dłużej i urodził się na urodziny mojej mamy. byłby super prezent, pierwszy wnusio babci;)

Fazerkamm niech twój mężuś Tobie w obowiązkach pomoże, a ja zagonię do okien mojego, też musi mieć co robić w domu:-)
Laski uspokójcie się z tymi porządkami, bo zaczęłam dostrzegać, że mam nie ład w domu :D :D

reklama
Do góry