reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

wychodzi na to, ze inaczej niz grozbami z naszymi facetami sie nie da :-)
chociaz moj zarzuca mi, ze zawsze tylko na niego krzycze, co jest nieprawda, bo najpierw prosze ze 3 razy a potem przechodze do podnoszenia tonu :D

ajj, ale mi PYSZNY sos grzybkowy wyszedl, rany zjadlabym caly garnek samego :D a tu musze czekac az makaron sie ugotuje :D

reklama
Gabi:D u mnie jest dokładnie to samo!!! przysięgam!! ja mówię do niego 10 razy spokojnie, a on w ogóle nawet nie zwraca na mnie uwagi...za 11 razy podnoszę głos, a on do mnie "nie musisz na mnie OD RAZU krzyczeć":-D:-D

anastazja - kurde, faceci to sa wszyscy tak samo skonstruowani haha :-)
ja tez nienawidze, kiedy np ogladamy tv, i ja mowie cos do niego - cisza, mowie znow - cisza.. mowie glosniej - yy, mowilas cos? - nie, nic juz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wtedy jego pytania ' no ale o co sie zloscisz? nie rozumiem.. '

haha...mój mnie też notorycznie nie słucha...a później wychodzą takie akcje jak np. z pampersami dziś...normalnie te chłopy to porażka jakaś:p ale jak tu ich nie kochać:p

chociaż opowiem Wam mega zabawną sytuację jaką przeżyła moja koleżanka ze swoim mężem (mogłam coś pozmieniać, bo nie pamiętam dokładnie jak to było, ale najważniejsze Wam przekażę:p)...więc E. wysłała męża po pieluchy dla ich córeczki...mąż wrócił do domu po jakimś czasie z.......żwirkiem dla kota....i nie byłoby może w tym nic dziwnego gdyby nie to, że oni w domu kota nie mają:D na pytanie E. po co im żwirek mąż nie umiał odpowiedzieć...:D:D może myślał, że dzieci wysadza się do kuwety????:D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry