..... a więc na usg byłam, fasolka zobaczyłam, urósł skubany z 0,5 cm na 1,23 cm w ciągu 9 dni
Serducho biło, ale jeszcze nie słyszałam, bo doplera dopiero po 10 tyg włączają ...
Zmierzyli mi cisnienie i powiedzieli, że gitne - 114/70 ale waga masakra, przez te biegunki nie wiedziałam nawet , że dwa kilo straciłam - 46 kg - no coments !!!!!!!!!
Dziewczyny ja naprawde jem i to zdrowo bardzo, może nie pochłaniam ogromnych ilosci, ale bardzo często małe porcje, wciąż witaminy i owoce, sama wszytsko gotuje, jajeczka tylko wiejskie, no ja juz nic z tego nie kumam ...
donia - my też staraliśmy się ponad dwa lata, oboje zdrowi nikt nie potrafił znależć przyczyny, w koncu lekarze stwierdzili, że to zrosty , które mogły pojwaic się od operacji wyrostka, bo wciąz bolą mnie jelita od tamtej pory ( 3 lata ) i kazali isc na laparoskopie - termin był na 17 maja - nie poszłam, wystraszyłam się - i co ??????????? Byłam już w ciąży
marcia - ja tez brzuszka nie mam , wcale...ale ja chodzielec jestem ...
Kolejne usg i wizyte mam za 2 tyg - szybko nie ?
Aha ja się wogóle nie martwię, czy wszystko jest okej, ja poprostu nie przyjmuję do wiadomości, że mogłoby być inaczej
anastazja - witaj !!! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II krechy na teście !!!