reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

U mnie Gabryska pada okolo 21 i tez (np caly tamten tydz) wstaje o 6. Dzis wstala przed 7!!! A pamietam jak kiedys dala pospac do 8 nawet :) piekne czasy :) Ale teraz jak cieplo to wiecej bedzie biegac po dworzu i wiecej bedzie sie meczyc. Za niedlugo tez idziemy na spacer. Milego dnia dziewuszki i dzieciaczki

reklama
Nauka nocniczka - dla chłopców... prosta metoda!, Simone Cave, Dr Caroline Fertleman, Edyta Stępkowska – Wydawnictwo Esprit
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=180660&e=expertadvice&content=196944

czytam to, może nam się uda wyczaić dobry moment :tak:
u nas mały problem, bo kilka osób twierdziło że już powinnam uczyć, nie wiem czy przez to nie będziemy mieć potem ciężej :zawstydzona/y:

a ja też uważam , że to powinno się odbywać bezstresowo
mam zamiar zakładać tetrę po domku :tak:
a pampki na noc i wyjście

Ostatnia edycja:
Fajne porady, z ktorych wychodzi ze moja Gabi jest gotowa :) Nocnik mamy, taki zwyczajny, nie grajacy, bo jestem zdania ze to ma byc tylko do korzystania ze swoich potrzeb a nie do zabawy. A jak wy uwazacie??

powiem tak wg porad fisherprice mój Misio też jest gotowy :tak:

i może fakt lepiej zacząć ta troszkę już skoro to może potrwać nawet kilka miesięcy :tak:

tylko chłopcy inaczej dojrzewają niż dziewczynki więc staram się pytać o rady mamy chłopców właśnie

Witam
A co tu tak cichutko??
Dzis zajrzalam do buzi mojego dziecka (w poszukiwaniu jakis zebow) bo zmartwilam sie ze dalej jej nie rosna (ma cztery na gorze i cztery na dole) i te wsyztskie wychodziy jej za jednym zamachem i bylo kiepsko bo malo nam spala, duzo marudzila. I co widze!!! urosla sobie czworeczka, tak oooo :) Co prawda Garbysia ostatnio nam gorzej spi i to mnie skusilo by zobaczyc co sluchac :) A u Was jak tam dziewczyny?? Dzis kupilam te kostki bulionowe ekologiczne (troche drogie ale tak naprawde na duzo starcza) Milego dzionka i do nastepnego!!

cichutko, cichutko ... a mnie tak muli że szok:szok: wszystko przez to, że się z Blanką nie położyłam po południu :laugh2: u nas dziś szpinakowa :-p Blanulce apetyt wraca uff :rofl2:

nikola - pozytywnie zazdroszczę bezobjawowej 4 :zawstydzona/y: u nas idą dwie dolne od tygodnia i ... MASAKRA !!!!!

Pzdr

reklama
Do góry