reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja chyba nie dam rady, ogólnie nie umiem tego wypełniać, boję się że jakiś błąd zrobię
chyba zaniosę do biura i wybule 50 zł , echhh:sorry:

jeszcze internet chcemy rozliczyć..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też wysłalam pita przez internet.

Klaudia poczytaj trochę jak wypełnić pit (pewnie rozliczasz się na pit-37 plus załącznik PIT-0). pewnie skorzystasz z ulgi na internet i na dziecko. poczytaj to naprawdę nie jest trudne.

Klaudia sa programy na necie co same rozliczają, przepisujesz tylko kwotyzarobków z Pit11 na pit37, składki zdrowotne i społeczne, do tego dołanczasz Pit0 na którym odliczasz net i wpisujesz dziecko. Reszte sam program liczy. lepiej nie wysyłaj przez internet tylko wydrukuj pit i przejdz sobie złożyć to przy okazji Panie Ci sprawdzą w okienku.
Np.:PIT Pro 2011 - Polecany i Darmowy Program do Rozliczenia Podatku - Sprawdź!

pobierasz instalujesz rozliczasz
Rozliczasz sie z mężem?
Możesz wypełniac rubryki pitu albo wejść w opcje odpowiadania na pytania i program sam wypełnia. Zalezy na jakim etapie jestes, kiedyś też odpowiadałam tylko na pytania, a teraz wpisuje w rubryki bo już wiem o co kaman.

tak kreator jest dobry na początek. Pamiętam jak moja mama siedziała z milionem kartek i się męczyła i za każdym razem jej inna kwota wychodziła a odkąd są programy i potrafie to robić to ma spokój jak i połowa jej kolegów z roboty :-D

Klaudia moj maz nas rozliczyl, ja do tego nie siadalm, bo balam sie ze cos spitole. Ponadto polenisz blad to oni wysla ci korekte, wiec nie bedzie tragedii. Sproboj sama usiasc i na spokojnie, a jesli sie boisz to faktycznie zanies do znajomych (jak masz taka mozliwosc).
Jaka u was pogoda dzis, bo u nas troszke pochmurno, ale widze ze sloneczko sie przebija. POzniej wyskoczymy na spacerek. Pozdrowionka i milego dnia

widze ze temat PIT-ow na tapecie. my naszczescie mamy swojego ksiegowego (Pawel ma swoja firme i musi miec taka osobe) wiec u nas problem z glowy. I dobrze bo ja jestem zielona w tych tematach:-)

reklama
Do góry