reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

U mnie Gabryska pada okolo 21 i tez (np caly tamten tydz) wstaje o 6. Dzis wstala przed 7!!! A pamietam jak kiedys dala pospac do 8 nawet :) piekne czasy :) Ale teraz jak cieplo to wiecej bedzie biegac po dworzu i wiecej bedzie sie meczyc. Za niedlugo tez idziemy na spacer. Milego dnia dziewuszki i dzieciaczki

reklama
Nauka nocniczka - dla chłopców... prosta metoda!, Simone Cave, Dr Caroline Fertleman, Edyta Stępkowska – Wydawnictwo Esprit
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=180660&e=expertadvice&content=196944

czytam to, może nam się uda wyczaić dobry moment :tak:
u nas mały problem, bo kilka osób twierdziło że już powinnam uczyć, nie wiem czy przez to nie będziemy mieć potem ciężej :zawstydzona/y:

a ja też uważam , że to powinno się odbywać bezstresowo
mam zamiar zakładać tetrę po domku :tak:
a pampki na noc i wyjście

Ostatnia edycja:
Fajne porady, z ktorych wychodzi ze moja Gabi jest gotowa :) Nocnik mamy, taki zwyczajny, nie grajacy, bo jestem zdania ze to ma byc tylko do korzystania ze swoich potrzeb a nie do zabawy. A jak wy uwazacie??

powiem tak wg porad fisherprice mój Misio też jest gotowy :tak:

i może fakt lepiej zacząć ta troszkę już skoro to może potrwać nawet kilka miesięcy :tak:

tylko chłopcy inaczej dojrzewają niż dziewczynki więc staram się pytać o rady mamy chłopców właśnie

Witam
A co tu tak cichutko??
Dzis zajrzalam do buzi mojego dziecka (w poszukiwaniu jakis zebow) bo zmartwilam sie ze dalej jej nie rosna (ma cztery na gorze i cztery na dole) i te wsyztskie wychodziy jej za jednym zamachem i bylo kiepsko bo malo nam spala, duzo marudzila. I co widze!!! urosla sobie czworeczka, tak oooo :) Co prawda Garbysia ostatnio nam gorzej spi i to mnie skusilo by zobaczyc co sluchac :) A u Was jak tam dziewczyny?? Dzis kupilam te kostki bulionowe ekologiczne (troche drogie ale tak naprawde na duzo starcza) Milego dzionka i do nastepnego!!

cichutko, cichutko ... a mnie tak muli że szok:szok: wszystko przez to, że się z Blanką nie położyłam po południu :laugh2: u nas dziś szpinakowa :-p Blanulce apetyt wraca uff :rofl2:

nikola - pozytywnie zazdroszczę bezobjawowej 4 :zawstydzona/y: u nas idą dwie dolne od tygodnia i ... MASAKRA !!!!!

Pzdr

reklama
Do góry