reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

witam, miałam kilka dni bez laptopa bo był w naprawie, ale dobrze wyszło bo pogoda była ladna to po całych dniach spacerowaliśmy, bylismy też u rodziców, mają duży plac i ulubionego pieska Maciusia wiec biegał za nim pół dnia. A od wczoraj siedzimy w domu bo pada deszcz na przemian z gradem:(

Mam nadzieję że szybko pogoda wróci do normy:tak:

reklama
Cześć dziewczynki. Miałam chwilkę to zajrzałam do Was. Mąż ma tydzień wolnego i malujemy kuchnie i jadalnię więc mam mały sajgon...
Madzia miała dzisiaj testy na gotowość szkolną. Nicole miała trzy dni rekolekcji. Właśnie powinnam lecieć z nią do Kościoła na Drogę Krzyżową, ale dopiero mi się przypomniało.
Tycjan pożarł obiad i bałagani dziewczynom w pokoju bo nie ma ich w domu :)
My zaraz kawkę walniemy i spowrotem do roboty bo mamy zamiar skończyć juro remoncik.
Pozdrawiam Was i oby pogoda się poprawiła bo brakuje mi kawki w ogrodzie...

czesc mamcie,

u nas w marcu jak w garncu:tak: padal grad, pozniej deszcz ze sniegiem a teraz leje na maksa.
Wpadlam sie wam pochwalic ze moje dziecie od wczoraj stawia pierwsze samodzielne kroczki:-) nadal woli raczkowac ale po malu jak wyszlifuje chodzenie to i my wkrotce bedziemy ganiac na spacerkach:-D

monciaa gratulacje dla Szymonka, załapał bakcyla , uuu , brawoooo :tak:;-)
mimi już 2 tygodnie spaceruje, tylko po domu a tak to za rączkę
a powiem, że chyba im dłużej się czeka, aż maluch zacznie chodzić to tym więcej frajdy to rodzicom sprawia :-D
ja prawie się poryczałam ze szczęścia , hhehe:sorry2:

co do pogody to się nie wypowiadam, bo prima aprilis niezłe nam robi:dry:

Klaudia masz racje ze im dluzej wyczekiwane te pierwsze kroczki tym wiecej radosci sprawiaja Gabi zaczela dreptac na 13 miesiecy i cieszylismy sie jak szaleni:happy:
Mala spiocha to ja zmykam robic obiad.

Oj ja się nie zgodzę bo ja ogromnie się cieszyłam jak mój syn zaczął dreptać choć miał wtedy 11 miesięcy:D

A pogoda serio kiepska, no cóż Święta tez mają być brzydkie. Podobno tylko dwa dni będą ładne w tym tygodniu i potem znów powtórka z wiatru śniegu i deszczu.

Moncia, jeszcze raz GRATULACJE DLA SZYMKA:-)

reklama
Do góry