reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

katka bardzo ładne imię wybraliście dla synka:-)

Ja za dużo się tutaj nie udzielałam, ale fajnie byłoby czasem z kimś porozmawiać o dzieciaczkach, w końcu są w tym samym wieku:) Pozdrawiam:)

reklama
CZesc.Pisze drugi raz bo za pierwszym moja wiadomosc sie nie zapisala nie wiem chyba wyszlam z wprawy i cos zle zrobilam :/ Ciesze sie ze mnie pamietacie. Co slychac u mnie to napisze w skrocie ze nic ciekawego a wiecej to moze po swietach. Chcialam Wam zyczyc wszystkim zdrowych,wesolych,pogodnych Swiat Wielkanocnych oraz mokrego smingusa dyngusa. Ja kupilam specjalnie pistolet dla siebie i nie mam zamiaru oszczedzac moich chlopakow :) Nie wiem czy ktoras zdarzy tutaj zajrzec ale jesli tak to bede wdzieczna za przekazanie zyczen na zamknietym. Trzymajcie sie cieplo i do uslyszenia ;)

Hej:D właśnie usiadłam na chwilkę przed kompa i chciałam wam życzyć Wszystkiego Dobrego, Wesołych Świąt Wielkanocnych i Mokrego Dyngusa:)Również proszę o przekazanie na zamkniętym bo tam pewnie większośc z was się udziela...

Ja odpoczywam bo brzuch troszkę pobolewa, czekam na męża bo pojechał do fryzjera:) a jak wróci to ja się zbieram i jadę na relaksującą kawkę do koleżanki, mam dość siedzenia w domku tym bardziej że małz do wtorku jest tylko w domu bo jedzie w delegacje, wtedy to już napewno sobie nigdzie nie pojadę:)

Witajcie styczniowe mamusie :)

Czy można do Was dołączyć?
Fajnie by było porozmawiać z kimś kto ma dzieciaczka w tym samym wieku :)

Moja Emilka urodziła się 23.01.2011.

reklama
Wszystkiego Najlepszego kochane styczniowki:)) juz prawie 4 lata maja nasze slonka:))

Chcialam razem z Nadia i Oliwerkiem Życzyć wam Zdrowych, pogodnycj, w rodzinnej atmosferze Swiat Bożego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego 2015:))♥♥♥

Załączniki

• 1419371139029.jpg
    1419371139029.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 2 309
  • 1419371165644.jpg
    1419371165644.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 2 314
Do góry