reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam my po zakupach, już prawie wszystko na jutro kupione,
pogoda piękna, sypie śnieg - wielkie płaty :-D

ariska
a co testowałaś?
ja miseczkę, szczoteczki do zebów i kubek niekapek

b_iala dzięki, uuu na receptę...wrrrrrrr

o farbka wrocilas :) zakladaj bloga bedzie milo poczytac co u was i zapraszam na moje blogi adresy w sygnaturce

Założyłam :) i napisałam na adres podany przez Klaudię, teraz czekam na odpowiedź. Muszę ten mój blog trochę rozwinąć...
Kupiłam dzisiaj Kubusiowi rowerek z okazji roczku. Właśnie skończyliśmy go skręcać. A jakby ktoś pytał jaki, to właśnie taki
rowerek-be-fun-confort-kubus-puchatek-smoby.jpg :) Po skręceniu przekonałam się, że to był dobry wybór!

Witam, my się szykujemy na roczek, na 11:30 do kościoła

farbka, ja taki rowerek kupuję na dzień dziecka
na zimę nie kupowałam bo i tak by leżał i czekał do lata...

powodzenia w testowaniu produktów

ariska to super :-)
ja z tych produktów jestem bardzo zadowolona
tyle że smoczka to już akurat z 3 miesiące Michał nie ma :tak:
oduczyłam go :-D

spadam szykować, miłego dnia wszystkim

farbka, ja taki rowerek kupuję na dzień dziecka
na zimę nie kupowałam bo i tak by leżał i czekał do lata...
:) Ja kupiłam wcześniej, bo mam nadzieję Klaudia, że my na nim pojeździmy już wiosną!

Kubuś pospał dzisiaj do 9:00 :) Zjedliśmy śniadanie, teraz ogarniamy się, a potem spacer... Miłego dnia wszystkim!

Jejku, jaka leniwa niedziela... Byliśmy z Kubusiem na spacerku. Teraz my z mężem odpoczywamy, a Kuba demoluje nam mieszkanie rozrzucając wszystko gdzie popadnie :)

Farbka bardzo ladny ten rowerek.
Klaudia super ze oduczylas smoczka....a jak to zrobilas??ja sobie nie wybrazam jak to bedzie jak Bartusia bede oduczac...jak to bedzie w nocy bo czasem on sie przebudzi na spiocha wezmie smoka i spi dalej a jak tego smoka nie bedzie to moga byc ciezkie nocki....

reklama
Witam my wieczorem skończyliśmy imprezę, było fajnie, mały dostał ciuszki z F&F i sweter H&M :tak:

pobawił się ładnie

farbka, jeżeli nam się uda to też rowerek kupimy wcześniej,. teraz nie miałabym go nawet gdzie dać:sorry2:
i tak nie wiem gdzie dawać wszystkie rzeczy misia...

aniwar, łatwo nie było ale warto oduczyć smoka
podobno dobra metoda to odcięcie końcówki wtedy dziecko nie czuje przyjemności ssania

Do góry