reklama
klaudia_mama
Fanka BB :)
Hehe ja wszystko zostawiam, już dużo porozdawałam
Ale znacznie więcej mi zostało,
aniwar zero staranek - tak jak z misiem, będzie kiedy będzie
zostawiam to matce naturze
a ciuchy dalej nie doszły :-(
Ale znacznie więcej mi zostało,
aniwar zero staranek - tak jak z misiem, będzie kiedy będzie
zostawiam to matce naturze
a ciuchy dalej nie doszły :-(
b_iala
hehehe niezle klaudia - taki spontan
ja to oboje planowałam... zeby w miare blisko siebie.. jak najkrócej siedziec w domu.. jak najszybciej isc do pracy.. no i licze ze Kuba w przyszłym roku pójdzie do przedszkola.. to ja wróce na rynek..im dłuzej w domu tym trudniej z pracą niestety
ja to oboje planowałam... zeby w miare blisko siebie.. jak najkrócej siedziec w domu.. jak najszybciej isc do pracy.. no i licze ze Kuba w przyszłym roku pójdzie do przedszkola.. to ja wróce na rynek..im dłuzej w domu tym trudniej z pracą niestety
klaudia_mama
b_iala też bym tak chciała, ale cóż zrobię, nic na siłę heheh
będzie jak będzie
ciuchy doszły, uffff
będzie jak będzie
ciuchy doszły, uffff
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Nulini, my mieliśmy planowaną studniówkę, organizowaną w lokalu, i listę z ilością osób oddawało się na miesiąc przed studniówką wiec każdy wiedział że sparowani są wszyscy, ja miałam chłopaka z klasy wiec było prościej bo prosić nikogo nie musiałam i płacić za nikogo też. Ale ten pomysł z pójściem solo był kiepski bo po 1. tańczy się walca ... wiec sama miałaś tańczyć?, u nas z osobami towarzyszącymi uczęszczało się na nauki walca już miesiąc przed studniówką,... itp. po 2. zaprosić kolegę jest super, bo z kolegą fajnie się człowiek wybawi i ma się do kogo usta otworzyc.
Dziwi mnie fakt, że nikt z klasy wiedząc że sama jesteś nie zatańczył z Tobą, ani nie pogadał ja bym tak koleżanki nie zostawiła samej sobie. Zresztą u nas bawiło się 6 klas zazwyczaj wszyscy w kółkach tańczyli, wygłupaliśmy się, wolnych piosenek było niewiele i zazwyczaj prosiło się na nich nauczycieli. Ja na Twoim miejscu skorzystałabym z faktu bycia samej i obtańcowałabym całe grono nauczycieli w końcu to można tańcem przełamać lody.
Ale oczywiście łatwo mi się mówi , zresztą i tak jest po fakcie.
Ja natomiast zawsze na wesela do rodziny chodziłam sama bo moi rodzice nigdy bogaci nie byli i zawsze uważali że skoro nie mam akurat chłopaka to prosić nikogo nie będę bo to się wiąże z większą kasą do koperty wiec pamiętam, że na kilku weselach byłam sama, miałam wtedy w granicach 16-18 lat. I powiem Ci że zawsze się super bawiłam, każdy kuzyn ze mną zatańczył, siedziałam w gronie młodych osób wiec się nawet wódeczki spróbowało hehe
Dziwi mnie fakt, że nikt z klasy wiedząc że sama jesteś nie zatańczył z Tobą, ani nie pogadał ja bym tak koleżanki nie zostawiła samej sobie. Zresztą u nas bawiło się 6 klas zazwyczaj wszyscy w kółkach tańczyli, wygłupaliśmy się, wolnych piosenek było niewiele i zazwyczaj prosiło się na nich nauczycieli. Ja na Twoim miejscu skorzystałabym z faktu bycia samej i obtańcowałabym całe grono nauczycieli w końcu to można tańcem przełamać lody.
Ale oczywiście łatwo mi się mówi , zresztą i tak jest po fakcie.
Ja natomiast zawsze na wesela do rodziny chodziłam sama bo moi rodzice nigdy bogaci nie byli i zawsze uważali że skoro nie mam akurat chłopaka to prosić nikogo nie będę bo to się wiąże z większą kasą do koperty wiec pamiętam, że na kilku weselach byłam sama, miałam wtedy w granicach 16-18 lat. I powiem Ci że zawsze się super bawiłam, każdy kuzyn ze mną zatańczył, siedziałam w gronie młodych osób wiec się nawet wódeczki spróbowało hehe
Ostatnia edycja:
klaudia_mama
widzę że ostro naruszony temat studniówek ;-)
Farbka
5 lat starań o CUD...
Dawno mnie tutaj nie było. Ale niespodzianką est, że klaudia wrociła. I mogłam zobaczyć jakim ślicznym chlopcem jest Michaś! Naprawdę boski z niego blondyn! I jak urósł... Kurcze jak ten czas leci. Za chwilę i mój bąbel skończy rok, a jeszcze nie tak dawno na niego czekałam i się denerwowałam, że nie chce wyjść. Klaudia, a widziałam na Twoim blogu, że dostałam produkty firmy MAM do testowania. Chciałabym się dowiedzieć czy dostałam je ze streetcom.pl? Czy poprostu sama zakupiłaś? No i czy jesteś z nich zadowolona? My z Kubą w przyszłym tygodniu będziemy mieli zabieg stulejkowy. Kuba dostał zapalenia siusiaki i jak tylko zejdzie mu obrzęk lekarz zrobi mu nacięcie:-(
klaudia_mama
Farbka, witaj ze streetcom dawno nic nie dostałam
to z MAM przysłali mi produkty do testowania - za darmo
jestem zadowolona
Tak Misiek jest cudowny, heheheh
a twój bąbel też lada dzień będzie roczniakiem
Biedny Kubuś:-(
oby zabieg przeszedł szybciutko
to z MAM przysłali mi produkty do testowania - za darmo
jestem zadowolona
Tak Misiek jest cudowny, heheheh
a twój bąbel też lada dzień będzie roczniakiem
Biedny Kubuś:-(
oby zabieg przeszedł szybciutko
Farbka
5 lat starań o CUD...
Łeeee, myślałam, że jak ze streetcom to ja też dostanę Weszłam na stronę gdzie je można kupić, ale tanie to one nie są... Ja mam niby dużo z TT, ale że lubią próbować wszystko co nowe, to myślałam że może też się załapię Co do zbiegu to mówią, że sam zabieg to pryszcz, że najgorsze jest potem, że jak będzie robił siku to go będzie bardzo boleć... No i się przejmuję tym strasznie. Nie wiem jak zniosę jego płacz...
reklama
farbka - moj Szymi tez ma stulejke pomimo ze sciagam mu napletek co jakis czas, to i tak powraca. Z tym ze ja czyszcze plynem antybakteryjnym conajmniej raz w tygodniu i poki co (odpukac) nie mial zapalenia siuraczka. Wiec u nas jak napletek sam nie bedzie "schodzil" to tez nas czeka zabieg ale dopiero w weiku 3-4 latek.
Podziel się: