reklama
ariska
Fanka BB :)
Farbka możesz napisać do MAM o testowanie jedyny warunek trzeba mieć blog
klaudia_mama
tak jak pisze ariska jedynie trzeba mieć blog aby testować z MAM
fajnie mieć znowu coś za darmo
a ta stulejka jak się objawia?
po czym to poznać, biedne chłopaki, ja w sumie już dawno nic nie robię małemu ze sprzętem....
hmmm
siedzimy i zajadamy lody, mój gra w ping ponga :-)
fajnie mieć znowu coś za darmo
a ta stulejka jak się objawia?
po czym to poznać, biedne chłopaki, ja w sumie już dawno nic nie robię małemu ze sprzętem....
hmmm
siedzimy i zajadamy lody, mój gra w ping ponga :-)
b_iala
dziewczyny ten napletek trzeba odciagac.. bo pod nim zbierają sie zarazki... jak sie nie da odsunac nie robic nic na siłe.. jest taka masc na d... jak znajde opakowanie to wam napisze... smaruje sie nim siuraczka i z czasem napletek sie odsuwa.. u nas Tomek miał ale własnie dzieki tej masci wszystko sie odsuneło.. troche to trwało... przepisała nam ją pediatra.. i sie zastanawiam czy nie jest na recepte...
klaudia_mama
to daj znać b_iala
mi W kąpie małego
nam zaś położna mówiła żeby raz dziennie przy kąpieli odciągnąć i żeby tego nie robić za często, właśnie na siłę
mi W kąpie małego
nam zaś położna mówiła żeby raz dziennie przy kąpieli odciągnąć i żeby tego nie robić za często, właśnie na siłę
Farbka
5 lat starań o CUD...
Jejku, ja Was chyba zamęczę z tą firmą MAM ale założyłam już bloga i od godziny szukam w sieci adresu na który mogę napisać prośbę o przysłanie jakieś produktów do testowania. I nic... Żadnego adresu do producenta znaleźć nie mogę. Znalazłam tylko sklep internetowy, ale wątpię żeby ze sklepu przysłali..? Klaudia,Ariska skąd wziąć adres???
A co do stulejki, to jest nią właśnie ten nie ściągnięty napletek. Są dwie szkoły, jedni lekarze każą systematycznie go naciągać, a inni w ogóle nie ruszać.
A co do stulejki, to jest nią właśnie ten nie ściągnięty napletek. Są dwie szkoły, jedni lekarze każą systematycznie go naciągać, a inni w ogóle nie ruszać.
klaudia_mama
farbka masz info@mambaby.pl
ja napisałam tak :
Witam dowiedziałam się o testowaniu produktów , chciałam zapytać jakie
warunki trzeba spełnić, aby mieć taką możliwość...
odpisali że muszę mieć blog a ja już miałam :-)
dają Ci do wyboru produkty, możesz wybrać spośród chyba 5 , 3 do ceny 100 zł - ja tak miałam
powodzonka
a co do napletka, to też co rusz inne opinie słyszę
ja napisałam tak :
Witam dowiedziałam się o testowaniu produktów , chciałam zapytać jakie
warunki trzeba spełnić, aby mieć taką możliwość...
odpisali że muszę mieć blog a ja już miałam :-)
dają Ci do wyboru produkty, możesz wybrać spośród chyba 5 , 3 do ceny 100 zł - ja tak miałam
powodzonka
a co do napletka, to też co rusz inne opinie słyszę
ariska
ja też mialam do 100zł ale testowałam 4rzeczy bo sie w kwocie mieściły
reklama
Podziel się: