reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dziewczyny a u Waszych synkow da sie sciagnac napletek??bo u Bartusia nie schodzi ale nic sie dzieje i mi sie wydaje ze jest ok...ze przeciez jest jeszcze za maly (synek;-) ) zeby mu schodzil...

reklama
No u nas też niby wcześnie ten zabieg, bo robi się go chłopcom w wieku ok. 3-4 lat. Tylko, że Kuba ma to zapalenie i ono może się nawracać. Dzięki Ariska, zaraz założę :)

tak jak pisze ariska jedynie trzeba mieć blog aby testować z MAM :-D
fajnie mieć znowu coś za darmo:tak:

a ta stulejka jak się objawia?
po czym to poznać, biedne chłopaki, ja w sumie już dawno nic nie robię małemu ze sprzętem....
hmmm

siedzimy i zajadamy lody, mój gra w ping ponga :-)

dziewczyny ten napletek trzeba odciagac.. bo pod nim zbierają sie zarazki... jak sie nie da odsunac nie robic nic na siłe.. jest taka masc na d... jak znajde opakowanie to wam napisze... smaruje sie nim siuraczka i z czasem napletek sie odsuwa.. :) u nas Tomek miał ale własnie dzieki tej masci wszystko sie odsuneło.. troche to trwało... przepisała nam ją pediatra.. i sie zastanawiam czy nie jest na recepte...

Jejku, ja Was chyba zamęczę z tą firmą MAM ale założyłam już bloga i od godziny szukam w sieci adresu na który mogę napisać prośbę o przysłanie jakieś produktów do testowania. I nic... Żadnego adresu do producenta znaleźć nie mogę. Znalazłam tylko sklep internetowy, ale wątpię żeby ze sklepu przysłali..? Klaudia,Ariska skąd wziąć adres??? :)

A co do stulejki, to jest nią właśnie ten nie ściągnięty napletek. Są dwie szkoły, jedni lekarze każą systematycznie go naciągać, a inni w ogóle nie ruszać.

farbka masz info@mambaby.pl
ja napisałam tak :

Witam dowiedziałam się o testowaniu produktów , chciałam zapytać jakie
warunki trzeba spełnić, aby mieć taką możliwość...

odpisali że muszę mieć blog a ja już miałam :-)

dają Ci do wyboru produkty, możesz wybrać spośród chyba 5 , 3 do ceny 100 zł - ja tak miałam

powodzonka

a co do napletka, to też co rusz inne opinie słyszę

reklama
Do góry