reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam my po zakupach, już prawie wszystko na jutro kupione,
pogoda piękna, sypie śnieg - wielkie płaty :-D

ariska
a co testowałaś?
ja miseczkę, szczoteczki do zebów i kubek niekapek

b_iala dzięki, uuu na receptę...wrrrrrrr

o farbka wrocilas :) zakladaj bloga bedzie milo poczytac co u was i zapraszam na moje blogi adresy w sygnaturce

Założyłam :) i napisałam na adres podany przez Klaudię, teraz czekam na odpowiedź. Muszę ten mój blog trochę rozwinąć...
Kupiłam dzisiaj Kubusiowi rowerek z okazji roczku. Właśnie skończyliśmy go skręcać. A jakby ktoś pytał jaki, to właśnie taki
rowerek-be-fun-confort-kubus-puchatek-smoby.jpg :) Po skręceniu przekonałam się, że to był dobry wybór!

Witam, my się szykujemy na roczek, na 11:30 do kościoła

farbka, ja taki rowerek kupuję na dzień dziecka
na zimę nie kupowałam bo i tak by leżał i czekał do lata...

powodzenia w testowaniu produktów

ariska to super :-)
ja z tych produktów jestem bardzo zadowolona
tyle że smoczka to już akurat z 3 miesiące Michał nie ma :tak:
oduczyłam go :-D

spadam szykować, miłego dnia wszystkim

farbka, ja taki rowerek kupuję na dzień dziecka
na zimę nie kupowałam bo i tak by leżał i czekał do lata...
:) Ja kupiłam wcześniej, bo mam nadzieję Klaudia, że my na nim pojeździmy już wiosną!

Kubuś pospał dzisiaj do 9:00 :) Zjedliśmy śniadanie, teraz ogarniamy się, a potem spacer... Miłego dnia wszystkim!

Jejku, jaka leniwa niedziela... Byliśmy z Kubusiem na spacerku. Teraz my z mężem odpoczywamy, a Kuba demoluje nam mieszkanie rozrzucając wszystko gdzie popadnie :)

Farbka bardzo ladny ten rowerek.
Klaudia super ze oduczylas smoczka....a jak to zrobilas??ja sobie nie wybrazam jak to bedzie jak Bartusia bede oduczac...jak to bedzie w nocy bo czasem on sie przebudzi na spiocha wezmie smoka i spi dalej a jak tego smoka nie bedzie to moga byc ciezkie nocki....

reklama
Witam my wieczorem skończyliśmy imprezę, było fajnie, mały dostał ciuszki z F&F i sweter H&M :tak:

pobawił się ładnie

farbka, jeżeli nam się uda to też rowerek kupimy wcześniej,. teraz nie miałabym go nawet gdzie dać:sorry2:
i tak nie wiem gdzie dawać wszystkie rzeczy misia...

aniwar, łatwo nie było ale warto oduczyć smoka
podobno dobra metoda to odcięcie końcówki wtedy dziecko nie czuje przyjemności ssania

Do góry